Rihanna s-a despărțit de iubitul ei miliardar, Hassan Jameel

Conform unei surse, Rihanna s-a despărțit de omul de afaceri Hassan Jameel, dintr-un motiv pe care orice femeie l-a avut la un moment dat.

Rihanna s-a despărțit de iubitul ei miliardar, Hassan Jameel

Sursa care a anunțat despărțirea celor doi a oferit și explicația cântăreței, cum că Rihanna „s-ar fi săturat de bărbați”, dar, dacă acesta este sau nu adevăratul motiv, rămâne de văzut.

Se știe că Rihanna și Hassan Jameel erau împreună de ceva timp, însă a fost decizia creatoarei brandului Fenty Beauty să pună capăt relației. Aceeași sursă spune: A fost o relație bună, dar a venit momentul să se termine. Evident, Rihanna i-a frânt inima, dar asta se întâmplă în orice despărțire. Pur și simplu ,se plictisise de el’.'

Viața Rihannei este destul de ocupată acum, fiind împărțită între lansarea filmului „Ocean 8”, în care joacă alături de Cate Blanchett și Sandra Bullock, lansarea brandului de lenjerie intimă Savage x Fenty și colecția sa de makeup, Fenty Beauty. Așadar, poate Rihanna nu mai avea timp și de o relaţie.

Hassan Jameel este moștenitorul imperiului Toyota, dar și cunoscut om de afaceri în Arabia Saudită. Zvonurile că cei doi ar forma un cuplu au apărutîn iunie 2017, când au fost surprinși sărutându-se într-o piscină în Spania.

https://www.instagram.com/p/BV4PdgOgwAa/?taken-by=badgalriri.navy1

La scurt timp după, Rihanna și Hassan Jameel au fost văzuți împreună în Ibiza, ceea ce părea să confirme faptul că formează un cuplu, însă o sursă a declarat, în iulie 2017, că formează deja un cuplu de câteva luni'.

Citește și:
Adele a scris un eseu despre Rihanna, iar cuvintele ei sunt emoționante

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people