Rihanna renunță la muzică pentru un premiu Oscar?

Rihanna filmează un nou proiect alături de Donald Glover, iar fanii se întreabă dacă va renunța la muzică pentru actorie.

Rihanna renunță la muzică pentru un premiu Oscar?

Rihanna a postat zilele trecute un video pe contul său de Instagram în care dansa pe melodia lui Childish Gambino (Donald Glover) pe străzile din Havana, iar acum, am aflat și motivul. Se pare că artista filmează un nou proiect cu Donald, iar o sursă apropiată Rihannei le-a spus celor de la HollywoodLife că artista se gândește serios la un premiu Oscar.

„Rihanna iubește actoria. Iubește să învețe totul despre un nou personaj, să se transpună în rol, să devină o nouă persoană și să trăiască o nouă viață pentru o perioadă'.

https://www.instagram.com/p/BmuGRukFAE7/?hl=ro&taken-by=badgalriri

Dacă vă întrebați ce fel de roluri ar vrea să interpreteze, ei bine, sursa continuă prin a spune că „Rihanna și-ar dori să-și depășească limitele și să joace un rol foarte întunecat, ceva dincolo de zona ei de confort și total neașteptat – iar cunoscând-o pe Rihanna, atunci când își dorește un lucru, îl obține'. Orice ar decide să facă, artista deja are numeroase premii Grammy pentru cariera ei în muzică, deci nu ne-ar surprinde să abandoneze o vreme muzica pentru a aspira la un Oscar.

Cu toate acestea, sursa a adăugat că este puțin probabil ca Rihanna să renunțe la muzică. „Nu ar face asta niciodată, muzica este prima ei dragoste și va face întotdeauna muzică – Rihanna nu vede motivul pentru care nu le-ar putea face pe amândouă și să exceleze în ambele industrii, precum Whitney Houston'.

Citește și:
Rihanna a lansat o colecție de accesorii menite să-ți îmbunătățească partidele de sex

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people