Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru că acesta i-ar fi exploatat numele.

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei și pe partenerul acestuia de afaceri, Moses Joktan Perkins, acuzându-i pe cei doi că îi exploatează numele.

ET a obținut documentele de la tribunal și se pare că Robyn Rihanna Fenty (numele complet al artistei) susține că tatăl ei și partenerul acestuia de afaceri au prezentat „în mod eronat și fraudulos terților și publicului” că Fenty Entertainment, LLC, compania acestora, este afiliată cu Rihanna și are autoritatea de a acționa în numele ei.

Artista continuă cu acuzațiile, din documente reieșind faptul că Rihanna susține că cei doi au încercat să obțină milioane de dolari de la terți în schimbul unor promisiuni false. Aceștia susțineau că erau autorizați să acționeze în numele ei sau că aceasta va concerta în diferite locuri din lume. De exemplu, se pare tatăl ei și partenerul acestuia au încercat să organizeze 15 concerte în America Latină în 2017, fără a avea autorizația artistei.

Rihanna susține și că în luna august 2018, tatăl ei și Perkins au încercat să înregistreze „Fenty” ca marca înregistrată pentru o linie de hoteluri boutique, însă nu au reușit acest lucru.

Potrivit documentelor, Rihanna le-a zis în nenumărate rânduri să înceteze „să exploateze numele și reputația asociată cu brandul Fenty”, însă cei doi au ignorat-o.

Astfel, ea a decis că este momentul ca justiția să intervină pentru a opri acest lucru, deoarece acuzații au arătat clar că nu se vor opri.

Rihanna cere ca în urma acestui proces tatălui ei și partenerului lui de afaceri să le fie interzis să vândă, să facă publicitate sau să promoveze orice produs sau serviciu folosindu-se de numele Fenty sau orice alt termen similar cu numele artistei. Totodată, ea cere să primească daune și plata cheltuielilor de judecată.

Vedeta a avut o relație dificilă cu tatăl ei. În 2012, în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey, ea a declarat că Ronald Fenty era agresiv cu mama sa, însă în 2016 cei doi păreau că se înțeleg mai bine, Rihanna postând o poză cu acesta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

#FENTY 🕷<--- (my rasta emoji)

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Citește și:
Rihanna a angajat un model care arată exact ca ea doar pentru a testa diferite stiluri de sprâncene

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people