Relația dintre Liam Hemsworth și Gabriella Brooks este tot mai serioasă

Oricât de surprinzător ar părea, se pare că relația dintre Liam Hemsworth și Gabriella Brooks este din ce în ce mai serioasă.

Relația dintre Liam Hemsworth și Gabriella Brooks este tot mai serioasă

Actorul Liam Hemsworth și modelul Gabriella Brooks formează un cuplu, cei doi fiind văzuți tot mai des împreună.

Conform Hollywood Life, cei doi au fost surprinși în urmă cu o lună luând cina în Los Angeles. „Lucrurile între Liam și Gabriella devin tot mai serioase, mai ales de când ei au luat masa alături de frații și prietenii lui apropiați. Liam a putut să vadă cât de bine se înțelege ea cu persoanele dragi lui. El chiar crede în relația cu Gabby și este foarte deschis să vadă unde va ajunge relația lor”, a declarat o sursă.

O altă sursă a adăugat faptul că este surprinzător că relația dintre ei a evoluat atât de repede. „Gabby și Liam au avut parte înainte de relații serioase și este surprinzător cât de rapid s-au înțeles cei doi. Dar lucrurile decurg natural. Ei au prieteni în comun în Sydney și L.A, așa că s-au acomodat ușor cu stilul de viață al fiecăruia. Este amuzant că ei nu vor să se grăbească. Dar, în realitate, lucrurile nu au stat așa. Ei chiar se plac și au petrecut foarte mult timp împreună.”

În luna decembrie, Liam a fost fotografiat pentru prima dată alături de modelul Gabriella Brooks în Byron Bay, Australia. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar pe lângă acest lucru, actorul le-a prezentat-o și părinților, semn că relația era serioasă încă de atunci.

În luna august, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anunțat că se despart, după opt luni de căsătorie, fiind o decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere. Liam Hemsworth a reușit să treacă peste divorțul de Miley Cyrus, o sursă apropiată lui dezvăluind în luna ianuarie faptul că Liam „este mult mai fericit acum.”

Citește și:
Ce crede Liam Hemsworth despre Miley Cyrus, la 5 luni de la despărțire

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people