Relația dintre Brad Pitt și frumoasa arhitectă de la MIT este mai veche decât te așteptai

Se pare că relația lui Brad Pitt cu Neri Oxman, frumoasa arhitectă de la MIT, durează deja de câteva luni.

Relația dintre Brad Pitt și frumoasa arhitectă de la MIT este mai veche decât te așteptai

În ultimele zile au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Brad Pitt are o nouă relație. De data aceasta nu este vorba despre o altă actriță faimoasă, ci despre o arhitectă de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts.

Potrivit Daily Mail, Neri Oxman, frumoasa arhitectă de la MIT, și Brad Pitt se pare că s-au cunoscut toamna trecută. Dovada este o poza făcută de o studentă la MIT, imagine în care apare și Brad Pitt. Fotografia a fost postată pe Instagram pe 29 noiembrie, ceea ce indică că faimosul actor venea în vizită la acest institut.

Oceans six? 😮 #whatjusthappened #bradpitt #medialab

A post shared by Kathy Camenzind (@camenzino) on

Brad Pitt și Neri Oxman s-ar fi cunoscut în cadrul unui proiect de arhitectură desfășurat la MIT. Pasiunea celor pentru acest domeniu i-a adus împreună și, deși mai multe surse au declarat că între ei nu este vorba despre o relație romantică, se pare că Brad este cu adevărat impresionat de Neri.

Neri Oxman este o arhitectă de origine israeliană. După încheierea serviciul militar obligatoriu în armata israeliană, Oxman a aplicat la o facultate de medicină. Însă, după doi ani de studiu s-a transferat la Technion – Institutul Politehnic din Haifa, unde tatăl ei era profesor (atât tatăl, cât și mama sa erau tot arhitecți).

În 2005 Neri a venit în Statele Unite și și-a continuat studiile la MIT alături de William J. Mitchell. Din 2010 ea este profesoară la Institutul Tehnologic din Massachuttes și a devenit una dintre cele mai apreciate arhitecte din SUA. Lucrările lui Neri Oxman sunt expuse în muzee precum Muzeul de Artă Modernă din New York și Muzeul de Știință din Boston.

Ea a fost căsătorită cu Osvaldo Golijov, un compozitor argentian premiat cu două trofee Grammy. Cei doi s-au căsătorit în 2011, însă a refuzat să vorbească despre despărțirea de acesta, Neri fiind o persoană care nu vorbește despre viața ei privată.

În 2017 ea a declarat pentru W Magazine că Brad Pitt și George Clooney sunt exemple pentru tendința oamenilor de a idolatriza modele masculine.

Să fie oare Neri Oxman o nouă Amal, ajutându-l pe Brad Pitt să treacă peste despărțirea de Angelina Jolie?

Citește și:
Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, la un pas de finalizare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people