Regina Rania a Iordanului și Regina Maxima a Olandei au avut cea mai stylish întâlnire regală zilele trecute

Kate Middleton și Meghan Markle au competiție serioasă la capitolul stil regal!

Regina Rania a Iordanului și Regina Maxima a Olandei au avut cea mai stylish întâlnire regală zilele trecute

Cuplul regal al Iordanului a făcut o vizită oficială în Olanda zilele trecute, cu scopul de a întări relațiile politice dintre cele două state.

Cu această ocazie, Regina Rania a Iordanului, o apariție întotdeauna stylish, pe care ți-am mai prezentat-o în paginile site-ului nostru, s-a întâlnit cu o altă regină, la fel de stilată: Regina Maxima a Olandei.

Mai mult decât atât, se pare că cele două regine și-au coordonat ținutele în anumite ocazii. Spre exemplu, atunci când au vizitat Haga, cele două personalități regale au ales tonuri neutre de gri, punctate de accente colorate sau de alb.

regina rania si regina maxima (2)

Regina Rania a Iordanului, în vârstă de 47 de ani, a ales pantaloni albi tip culotte, semnați Alexander Mcqueen și un blazer gri, în timp ce Regina Maxima, în vârstă de 46 de ani, a optat pentru un look un pic mai romantic: o rochie cu volane, tot într-un ton de gri.

În ultima zi a vizitei oficiale, cuplurile regale au vizitat și Muzeul Gemeentemuseum Den Häag. Pentru această ocazie, reginele și-au coordonat iarăși ținutele, alegând paltoane elegante combinate cu stiletto clasici din piele velur în aceleași nuanțe: Regina Rania a ales un bleu, iar Regina Maxima un ocru mai cald.

regina rania si regina maxima (3)

Din păcate, vizita cuplului regal din Iordan în Olanda a durat doar două zile, așa ca cele două regine nu și-au putut etala și alte ținute stylish, însă așteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie!

Citeste si:
Regina Rania a Iordaniei este un fashion icon, iar aceste imagini sunt dovada

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people