Regina Rania a Iordaniei se apără împotriva acuzațiilor publice că ar cheltui prea mulți bani pe haine

Regina Rania a Iordaniei începe noul an în poziție defensivă.

Regina Rania a Iordaniei se apără împotriva acuzațiilor publice că ar cheltui prea mulți bani pe haine

După ce mai multe bloguri au început să estimeze prețul întregii sale garderobe, Regina Rania a Iordaniei a emis o declarație rară pentru a lămuri lucrurile în ceea ce privește hainele pe care le poartă.

„De-a lungul timpului, au apărut foarte multe păreri în legătură cu banii pe care Majestatea Sa îi cheltuie pe haine. Având în vedere interesul Majestății Sale de a face cunoscute aceste lucruri tuturor persoanelor pentru a-și construi opiniile față de ele, pozitive sau negative, am decis să clarificăm câteva detalii în privința acestui subiect”, începe declarația postată pe Facebook.


Potrivit reprezentanților săi, Regina Rania a Iordaniei a menținut dintotdeauna un echilibru între reprezentarea Iordaniei și cheltuieli. Astfel aflăm că majoritatea hainelor sale sunt fie împrumutate, fie primite cadou. Cu alte cuvinte, situația este total diferită de ceea ce blogurile prezintă, influențând publicul în mod eronat.

„Atenția asupra hainelor și cheltuielilor soțiilor de lideri din multe țări și acuzarea acestora de irosirea banilor, fie în mod corect sau greșit, nu este un subiect nou, acesta a fost exploatat ca un instrument politic istoric de mult timp. Astăzi, observăm aceeași practică adoptată de unele persoane din Iordania pentru a o descrie pe Majestatea Sa Regina departe de realitate, departe de adevăr.

Conștientizăm că această explicație ar putea fi neobișnuită, dar în absența dovezilor, zvonurile și informațiile false ajung departe, iar părerile greșite se acumulează, așa că vă punem la dispoziție aceste detalii”, au încheiat reprezentanții Reginei Rania.

Stilul vestimentar al Reginei Rania reprezintă o inspirație pentru femeile din întreaga lume, aparițiile sale fiind comentate de nenumărate ori.

Citește și:
Meghan Markle a organizat o petrecere cu tematica „Sayonara Zara', după ce a devenit bogată

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people