Regina Elisabeta a II-a îi oferă încă o atribuție importantă lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a pare să aibă din ce în ce mai multă încredere în Meghan Markle, oferindu-i o nouă atribuție importantă.

Regina Elisabeta a II-a îi oferă încă o atribuție importantă lui Meghan Markle

Chiar dinainte să devină în mod oficial membră a familiei regale britanice, Meghan Markle a preluat câteva atribuții, fiind pregătită alături de Prințul William, Prințul Harry și Kate Middleton, să reprezinte în cea mai bună manieră monarhia. Având în vedere că Ducesa de Sussex este Ambasadorul Commonweath Youth, Regina i-a înmânat o altă atribuție, și anume, o poziție de conducere a Teatrului Național din Londra.

Potrivit Daily Mail, săptămâna trecută, Ducesa a avut o întâlnire privată cu directorul Teatrului Neațional, Rufus Norris, veștile urmând să fie anunțate în curând. Noua poziție de lider care i s-a acordat lui Meghan Markle îi va permite că întărească legăturile dintre teatru și The Americans Associates, o organizație de caritate care sprijină activitățile teatrului în Regatul Unit și Statele Unite. 

Deși încă nu sunt cunoscute responsabilitățile exacte pe care Meghan le va primi, un lucru este sigur – Regina continuă să-i încredințeze cele mai importante atribuții regale.

Ducesa de Sussex va continua să lucreze până în primăvară, în apropierea nașterii copilului. Meghan și Harry vor avea prima apariție din acest an lunea viitoare, pe 14 ianuarie. Cei doi vor vizita mai multe organizații, printre care și Tomorrow’s Women Wirral, care oferă sprijin femeilor începând cu vârsta de 18 ani, promovând un stil de viață pozitiv.

Citește și:
Prima imagine cu fiica de numai 6 luni a actriței Jessica Chastain

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people