Regina Elisabeta e o bună femeie de afaceri, iar aceasta este cea mai bună și… irezistibilă dovadă

Regina Elisabeta e și o femeie de afaceri abilă, iar dovadă stă cel mai recent produs realizat pe una dintre proprietățile sale, Sandringham.

Regina Elisabeta e o bună femeie de afaceri, iar aceasta este cea mai bună și... irezistibilă dovadă

Ce dovadă mai bună că Regina Elisabeta este o abilă femeie de afaceri decât faptul că una dintre proprietățile sale, Sandringham, a lansat un sortiment de… gin? Locuința din Norfolk unde Regina sărbătorește prin tradiție Crăciunul, alături de întreaga familie regală, și-a lansat propriul brand de gin, realizat cu ingrediente provenite din grădinile de pe domeniu.

Ginul distilat pe proprietatea Reginei conține fructe kaki crescute într-una dintre grădini, pe „un perete adăpostit la capătul unui șir de sere, construit după victoriile calului Persimmon, deținut de Regele Edward al VII-lea.” Licoarea mai conține și frunze de mirt (o plantă aromatică ce produce o esență uleioasă cu un miros similar celui de mentă sau eucalipt), plantă care a crescut dintr-una care a făcut parte din buchetul de nuntă al Reginei Alexandra. Cu o așa poveste, cine ar putea rezista noului gin regal și abilităților Reginei ca femeie de afaceri?

Ginul reginei este distilat în cantități mici, astfel încât, dacă ai planuri să îl încerci de sărbători, trebuie să știi că livrarea comenzii poate dura și până la două săptămâni. Și, oricum, momentan prețioasele sticle cu prețul de 67 de dolari sunt disponibile doar în Marea Britanie.

Familia regală britanică a mai experimentat cu lansarea unor produse alcoolice. Și Buckingham Palace a lansat propriul său sortiment de gin în vară, condimentat cu ingrediente din grădina reginei din Londra, în vreme ce Prințul Charles produce gin organic la proprietatea sa din Cornwall, Highgrove. Și o altă proprietate a reginei, faimosul castel Balmoral, se mândrește cu whisky-ul produs acolo, dovadă că acțiunile Reginei ca femeie de afaceri și intențiile ei de a-și face un nume în industria alcoolului sunt cât se poate de serioase.

Specialiștii care au distilat ginul recomandă ca acesta să fie servit într-un pahar plin cu gheață, alături de apă tonică și de o felie de lămâie. Ginul va fi servit oaspeților de la palat, dar cu siguranță și Regina se va bucura de el, atunci când nu își îndeplinește atribuțiile de monarh sau de femeie de afaceri. Se știe deja că Regina Elisabeta preferă să bea zilnic un cocktail de gin și Dubonnet, cu lămâie și multă gheață, chiar înainte de a servi prânzul.

Citește și:
Fanii „The Crown îi critică pe Prințul Charles și pe Camilla Bowles

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people