Regina Elisabeta a II-a ne demonstrează că nu și-a pierdut simțul umorului, iar acest video este dovada

Regina Elisabeta a II-a ne-a arătat în cadrul unei videoconferințe că în ciuda faptului că trăim vremuri dificile, nu trebuie să ne pierdem simțul umorului.

Regina Elisabeta a II-a ne demonstrează că nu și-a pierdut simțul umorului, iar acest video este dovada

Regina Elisabeta a II-a a participat la o videoconferință alături de personalul serviciilor din cadrul British Army, Royal Navy și Royal Air Force. În timpul discuției, Regina a aflat cum se desfășoară activitatea Armatei Britanice în timpul pandemiei.

Regina Elisabeta a II-a le-a pus mai multe întrebări, inclusiv subofițerului Shanwayne Stephens. Atunci când Stephen i-a dezvăluit Reginei că este și pilotul echipei de bob, aceasta a fost impresionată de răspunsul lui și chiar a început și să râdă. 

După aceea, Regina Elisabeta a II-a l-a întrebat cum anume s-a antrenat. „M-am antrenat într-un mod neobișnuit. Am împins o mașină și am mers cu ea pe stradă”, a spus Stephens. „Cred că asta este o modalitate de antrenament. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să vă întâlnesc pe toți”, a adăugat Regina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‪🌎 The Queen speaks with service personnel from @BritishArmy, @RoyalNavy and @RoyalAirForceuk via video call, to hear about the work of the British Armed Forces at home and overseas, during the current pandemic. . As Head of the Armed Forces, Her Majesty is regularly updated on operations around the world. . Chief of Defence Staff General Sir Nicholas Carter joined the video call, along with: . Able Rate Sophie Levy who serves as an Aircraft Handler, on her first operational deployment on board RFA Argus which is in the Caribbean. . Lieutenant Colonel Barrie Terry who is currently deployed on a UN peacekeeping mission in Mali, and has been apart from his family since last year due to travel restrictions. . Lance Corporal Shanwayne Stephens who serves in The Queens Colour Squadron and has represented the RAF at many state events including State Openings of Parliament and the annual Festival of Remembrance. . To watch the full version, visit the Royal Familys YouTube channel (link in bio)

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Regina Elisabeta a II-a este conducător suprem al forţelor armate și primește în mod constant detalii cu privire la modul în care se desfășoară lucrurile.

În urmă cu o lună, Regina Elisabeta a II-a a avut parte de o ceremonie specială la Castelul Windsor cu ocazia împlinirii vârstei de 94 de ani. Evenimentul s-a desfășurat în urma anulării paradei Trooping the Colour din acest an. În luna martie, Palatul Buckingham a anunțat că parada, care ar implica în mod normal sute de persoane din serviciul militar, nu va mai avea loc „în forma sa tradițională.” Ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a este pe 21 aprilie, însă, potrivit tradiției, aceasta este sărbătorită în mod oficial în a doua sâmbătă din luna iunie.

Citește și:
Un fotograf veteran al familiei regale britanice spune că Prințul Harry și-a pierdut contactul cu realitatea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people