Un fotograf veteran al familiei regale britanice spune că Prințul Harry și-a pierdut contactul cu realitatea

Arthur Edwards, un fotograf al familiei regale britanice, l-a criticat pe Prințul Harry pentru declarațiile sale din ultima vreme.

Un fotograf veteran al familiei regale britanice spune că Prințul Harry și-a pierdut contactul cu realitatea

De când a decis să părăsească familia regală britanică și să-și clădească o viață pe cont propriu, alături de soția sa, Meghan Markle, Prințul Harry a fost criticat de mai multe voci. Cea mai recentă este cea a fotografului regal Arthur Edwards, în vârstă de 79 de ani. Acesta a reacționat după ce Harry și-a manifestat dezaprobarea față de Commonwealth, organizația a 53 de state independente ce a luat naștere după destrămarea Imperiului Britanic.

„Să critici lucrul la care Regina ține mai presus de orice, și anume păstrarea Commonwealth-ului, este o insultă la adresa ei – indiferent de declarațiile oficiale ale Palatului. Orice națiune poate privi în urmă și găsi greșeli, dar învățăm din istorie și mergem mai departe. Harry ar trebui să nu o mai asculte pe soția sa, care în mod evident îi umple capul cu ideile astea”, a declarat Arthur Edwards.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost Youth Ambassadors ai Commonwealth până de curând. Fostul duce de Sussex a spus despre așa-numita „familie de națiuni următoarele: „Când e vorba de Commonwealth, nu poți trece mai departe fără a privi la trecut. Atât de mulți oameni au făcut o treabă minunată în a înțelege și recunoaște trecutul și a repara greșelile, dar cred că ne dăm cu toții seama că mai sunt atât de multe lucruri de făcut.”

Discursul lui Harry a fost apreciat de mulți, pentru că subiectul colonizării multor state membre Commonwealth de către Regatul Marii Britanii a fost întotdeauna evitat de familia regală

Arthur Edwards, care l-a fotografiat pe Prințul Harry încă din primii ani de viață, spune că acesta s-a schimbat foarte mult în ultima vreme și că această schimbare i se datorează lui Meghan Markle. „Cred că în momentul în care s-au căsătorit, aceasta și-a spus Haide să plecăm de aici cât mai repede și că nu a avut nicio intenție de a rămâne aici și că îl ia și pe Harry alături de ea. Sper să își revină curând.”

Citește și:
Jessica Mulroney se gândește să scrie o carte despre relația sa de prietenie cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people