Regina Elisabeta a II-a are nepoți preferați și nu, nu este vorba de William sau Harry

Nu există zi în care să nu avem parte de știri privind familia regală britanică, însă de puține ori avem ocazia de a afla lucruri inedite despre Regină.

Regina Elisabeta a II-a are nepoți preferați și nu, nu este vorba de William sau Harry

Publicația The Sun a realizat un material cu privire la nepoții preferați ai Reginei Elisabeta a II-a și probabil te va surprinde să afli că nu este vorba de Prințul William și nici de Prințul Harry.

Potrivit the Sun, Regina adoră să își petreacă timpul în compania nepoatei sale Zara Tindall. Aceasta este fiica Prințesei Anne care, în 2011, s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Mike Tindall, cei doi având și două fetițe, Mia Grace, în vârstă de 5 ani, și Lena Elizabeth, 1 an.

Ingrid Seward, redactor șef al publicației Majesty Magazine, a precizat că „Regina preferă familia Tindall deoarece îi consideră normali”, nu sunt mereu în atenția publicului și a presei și nu par afectați de faptul că fac parte din familia regală britanică. „Regina a adorat-o întotdeauna pe Zara și este foarte mândră de succesul ei și de modul în care își trăiește viața”.

Cu siguranță, faptul că Regina o preferă pe Zara are legătură și cu modul discret în care se comportă și cu faptul că știri cu subiect scandalos despre ea și familia ei nu ajung în presa de tabloid. Nu același lucru se poate spune, bineînțeles, despre William, Kate, Harry sau Meghan, care în ultimele luni au fost subiectul a numeroase zvonuri, în special legate de discuțiile în contradictoriu care au loc între cele două cupluri regale.

„A fi în preajma familiei Tindall reprezintă cu siguranță o relaxare pentru Regină. Alături de ei, Regina poate fi ea însăși și nu mai bagă în seamă zvonurile cu privire la certurile dintre William și Harry”, a mai declarat Ingrid Seward.

Citește și:
Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people