Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre ea

Regina Elisabeta a II-a ne-a surprins dezvăluind un lucru pe care nu foarte multe persoane îl știu despre ea.

Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit un lucru mai puțin știut despre ea

Regina Elisabeta a II-a a făcut o vizită miercuri la noul sediu Royal National ENT and Eastman Dental Hospitals din Londra, iar acolo a avut ocazia de a întâlni câțiva copii care erau la consultații privind purtarea unui aparat dentar. Ce a fost cu adevărat surprinzător a fost faptul că Regina le-a spus acelor copii că înțelege procesul prin care vor trece deoarece și ea a purtat aparat dentar în trecut. 

„Am avut aparat dentar, din fericire asta a fost acum foarte mult timp. Cred că a meritat în cele din urmă”, a spus Regina Elisabeta a II-a.

În plus, Regina Elisabeta a II-a nu este singura din familia regală care a purtat aparat dentar. Conform publicației People, atât Prințul Harry, cât și Prințul William au purtat. Prințul Harry a fost văzut având aparatul dentar în anul 1999, la o reunine cu familia regală de Crăciun. Pe lângă aceștia, și Prințesa Beatrice, dar și Prințesa Eugenie au purtat.

În timpul vizitei sale, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit atât cu pacienții, cu părinții lor, cât și cu personalul clinicii. La parter, a putut vedea că există mai multe spații în care copiii se pot relaxa în timpul vizitelor la medic. De asemenea, acești copii erau pregătiți să o întâlnească pe Regina deoarece aveau steagul Marii Britanii în mână.

Citește și:
De ce Regina Elisabeta a II-a le-a cerut Ducilor de Sussex să se întoarcă în Marea Britanie

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people