Reactiile vedetelor inainte de ceremonia de investire a lui Donald Trump

Donald Trump va fi investit astazi in functia de presedinte. Iata care au fost reactiile vedetelor inainte de ceremonia de investire.

Reactiile vedetelor inainte de ceremonia de investire a lui Donald Trump

Castigarea alegerilor de Donald Trump a fost neasteptata si dezamagitoare pentru cele mai multe celebritati. Acestea l-au criticat dur pe Trump fie prin postari in social media, fie prin discursuri in cadrul unor evenimente importante. Comentariile lor au continuat si in ultimele zile, chiar si la concertul inaugural, acestea fiind doar o parte din reactiile vedetelor inainte de ceremonia de investire a lui Donald Trump.

Platforma preferata a celebritatilor este Twitter, locul unde Nancy Sinatra si Barbra Streisand au transmis mesaje impotriva lui Trump.

Intrebata pe Twitter daca este de acord cu faptul ca melodia tatalui sau, „My Way”, va fi folosita pentru primul dans al presedintelui, Nancy Sinatra a raspuns ca trebuie amintit primul vers, And now, the end is near.' (Si acum, sfarsitul este aproape).

Barbra Streisand a avut numeroase comentarii in social media, insa acum, inainte de ceremonia de investire, aceasta a scris un eseu in care critica comportamentul acestuia: Nu pot respecta un om rasist, xenofob, sexist care ne pune pe toti in pericol cu comportamentul lui.'

Citeste si:
Donald Trump a facut declaratii despre refuzul lui Tom Ford de a crea tinute pentru Melania Trump

Reactiile vedetelor inainte de ceremonia de investire nu s-au oprit doar la mesajele pe internet. Aseara, mai multe celebritati printre care Cher, Robert De Niro si Alec Baldwin au protestat in fata hotelului lui Trump.

La mitingul We stand United' au vorbit si Julianne Moore, Sally Field, Rosie Perez, Michael Moore, Mark Ruffalo, primarul orasului, Bill de Blasio. Acestia le-au transmis oamenilor ca inca exista speranta si trebuie sa lupte in continuare.

In acelasi timp, in Washington, avea loc concertul inaugural „Make America Great Again”(sloganul campaniei lui Trump) in urma caruia reactiile amuzante pe internet nu au intarziat sa apara.

 

Ceremonia de investire in functie va avea loc la ora 19:30 (ora Romaniei), ziua terminandu-se cu doua baluri inaugurale. 

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people