Reacția surprinzătoare a Angelinei Jolie după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor lor

Angelina Joie este profund dezamăgită de decizia judecătorului și va încerca să conteste hotărârea luată.

Reacția surprinzătoare a Angelinei Jolie după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor lor

Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta pentru a obține o custodie exclusivă.

O sursă apropiată a declarat pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va trumfa”.

În ceea ce privește reacția lui Pitt cu privire la procesul de custodie, aceeași sursă susține că actorul se aștepta ca Angelina să atace hotărârea. Cu toate acestea, Pitt „nu îi dorește răul lui Angie. Ușa casei lui este deschisă dacă ea se va comporta civilizat”.

Bătălia pentru copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie a fost una anevoioasă, actrița încercând anul trecut să îl descalifice pe judecătorul Ouderkirk, care ar fi refuzat să îi lase și pe copii să depună mărturie, după cum relatează Associated Press, lucru permis de legile din California, conform cărora copiii de peste 14 ani pot să depună mărturie dacă își doresc să o facă.

Trei dintre copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie sunt adolescenți și ar fi putut, deci, să depună mărturie (Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, de 16 ani, și Shiloh, de 14 ani). Cel mai vârstnic dintre copii, Maddox, are acum 19 ani și nu a făcut subiectul procesului. Fostul cuplu mai are doi copii în vârstă de 12 ani, Vivienne și Knox.

Angelina Jolie a susținut și că judecătorul nu a luat în considerare dovezi relevante pentru siguranța copiilor, unul dintre documentele obținute de publicația Page Six arătând că ar fi fost vorba despre dovezi legate de violență domestică.

Citește și:
Brad Pitt, surprins flirtând cu o cântăreață celebră

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people