Reacția Pro TV după controversele legate de filmarea unei scene de sex din serialul Vlad la Observatorul Astronomic

Care a fost reacția Pro TV după ce postului i-au fost reproșate scenele de sex din serialul Vlad, filmate la Observatorul Astronomic din București?

Reacția Pro TV după controversele legate de filmarea unei scene de sex din serialul Vlad la Observatorul Astronomic

Reacția Pro TV după controversele generate de difuzarea unor scene de sex pentru serialul Vlad, filmate în interiorul Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu din București, a fost făcută publică. Scenele respective, care îi au drept protagoniști pe actorii Adrian Nartea și Ada Lupu, au fost filmate în luna septembrie, dar episodul care le conține a fost difuzat de-abia acum. Din distribuția serialului mai fac parte Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte, Emilian Oprea, Vichi Răileanu, Andrei Aradits și alții.

Recent, foste angajate ale instituției, Elizabeth Petrescu, care lucrează în prezent la Agenția Spațială Europeană, și Oana Dușmănescu, care a fost prezentă la filmarea respectivelor scene, dar și-a prezentat demisia după ce superiorii au refuzat să îi ia în considerare îngrijorările cu privire la conținutul scenelor filmate în instituție, și-au exprimat revolta față de ceea ce s-a întâmplat pe conturile personale de Facebook. Postările celor două s-au viralizat și au alimentat dezbaterea privind oportunitatea, legalitatea, ba chiar și moralitatea unei astfel de filmări într-o instituție de știință.

În mijlocul controverselor a apărut și reacția Pro TV față de scenele filmate la Observator. „Vlad, unul dintre cele mai îndrăgite seriale românești ale ultimilor ani, face parte din categoria producțiilor de ficțiune, iar povestea personajelor trebuie percepută ca atare. În firul epic, relația dintre cei doi, Vlad și Zenovia, atinge în această seară momentul unei întâlniri romantice, la Observatorul Astronomic, locație, care așa cum se va afla, are o însemnătate deosebită pentru personajul Zenovia. După cum declară și scenaristul serialului, eros-ul a făcut, de-a lungul istoriei, parte din cultură, în toate tipurile de opere”.

Reacția Pro TV la controversele și acuzațiile din mediul online vine după ce Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti (MMB), în a cărui subordine se află și Observatorul Astronomic, a refuzat să comenteze subiectul, subliniind totuși că întreaga filmare s-a desfășurat „perfect legal”.

Citește și:
Evenimentul special de familie de la care Regina Elisabeta a II-a nu a putut lipsi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people