Olimpia Melinte a vorbit despre trauma nașterii: „Nu a fost deloc cum îmi imaginam”

Actrița Olimpia Melinte a vorbit despre cum s-a desfășurat prima ei naștere și despre cum acesta a fost motivul pentru care nu și-a mai dorit multă vreme un al doilea copil.

Olimpia Melinte a vorbit despre trauma nașterii: "Nu a fost deloc cum îmi imaginam"

Olimpia Melinte a vorbit despre experiența dificilă prin care a trecut atunci când a dat naștere primului ei copil, experiență pentru care nu era pregătită și care a lăsat-o cu temeri în privința nașterii unui al doilea copil. Aceasta a născut recent a doua oară, iar de această dată totul a mers mult mai lin.

La puțin timp după nașterea celui de-al doilea copil al său, Olimpia Melinte a vorbit despre momentele teribile prin care a trecut cu ocazia primei nașteri: „Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de-asta am și așteptat șase ani până la al doilea.”

Actrița a explicat pe propriul blog că a avut nevoie de timp pentru vindecare după această experiență: „Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”.

Olimpia Melinte a vorbit și despre faptul că, în cazul celui de-al doilea copil, a fost pregătită pentru tot ce avea să urmeze atunci când s-au declanșat contracțiile: „A venit și momentul epiduralei. Practic, de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare.”

„Aveam deja contracții, așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul”, a mai povestit Melinte.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Laura Cosoi la aniversarea a 9 ani de căsnicie

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people