Răspunsul perfect dat de Delia celor care o critică pentru că nu se îmbracă precum „un om normal”

Delia este este una dintre artistele care uimește cu fiecare apariție.

Răspunsul perfect dat de Delia celor care o critică pentru că nu se îmbracă precum "un om normal"

Delia Matache este una dintre artistele care uimește cu fiecare apariție, fie prin ținutele extravagante, fie prin schimbările radicale de look. De asemenea, își ține la curent fanii cu toate schimbările importante din viața ei, însă nu ezită să răspundă atunci când este criticată, surprinzând adesea prin replicile tăioase, însă la obiect.

Stilul său vestimentar a stârnit adesea controverse în mediul online, artista optând fie pentru ținute sexy care îi pun în valoare corpul, fie pentru piese casual, pline de culoare, accesorii inedite, reușind să surprindă cu fiecare apariție.

La fiecare fotografie pe care o postează în mediul online, există fani care îi laudă stilul, dar și unii care o critică pentru modul în care se îmbracă.

Într-un clip postat pe contul ei de Tiktok, Delia a povestit fanilor că este adesea criticată pentru stilul pe care îl abordează, ba mai mult, unele persoane au întrebat-o „De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”.

Artista a precizat că prin natura meseriei sale abordează un stil mai extravagant, mai ales pentru că fanii care merg la concertele ei se așteaptă să vadă lucruri spectaculoase.

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ‘Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?’ … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: ‘Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert’. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) „De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a transmis Delia pe TikTok.

În urmă cu câteva luni, Delia a ținut să îi critice pe cei care o urmăresc și care mereu jignesc o artistă din România atunci când apare sumar îmbrăcată pe scenă, însă a precizat că niciodată nu a auzit să se spună aceleași vorbe urâte și despre cântărețele celebre din alte țări.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, este mesajul dur transmis de Delia Matache.

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people