Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, vorbește despre relația sa cu Andreea Marin

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, vorbește despre relația sa cu Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a vorbit recent despre relația pe care o are cu cei doi frați ai săi, dar și cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său. Ștefan Bănică are trei copii, fiecare provenind din relații diferite: Radu, Violeta și Alexandru.

Tânărul în vârstă de 18 ani a mărturisit pentru revista Viva că are o relație apropiată atât cu Andreea Marin, cât și cu sora sa, Violeta, pe care le vizitează constant.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Concurentul de la Te cunosc de undeva a mai afirmat și că întreaga familie obișnuiește să se vadă des, întâlnindu-se acasă la tatăl său, precizând de asemenea și că se înțelege extrem de bine cu sora sa mai mică, Violeta.

„Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”.

În ceea ce îl privește pe fratele său cel mai mic, Alexandru, Radu a declarat că este un copil jucăuș și cu o personalitate puternică.

„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a spus tânărul pentru viva.ro.

Totodată, acesta a dezvăluit și că tatăl său obișnuiește să îi povestească lucruri despre bunicul său și că cunoaște întreaga carieră a regretatului actor.

„Tata îmi povestește foarte des despre bunicul meu și de mic mi-a arătat momentele lui alături de Stela Popescu la televiziune, care rămân în istoria divertismentului românesc. Dar și filmele, cântecele și piesele de teatru în care a jucat și pe care și acum le știu pe de rost. Într-adevăr, a fost un mare artist și va rămâne așa în inima mea și a tuturor peste ani.” a concluzionat Radu Ștefan Bănică.

Citește și:
Andreea Marin vorbește despre relația specială pe care o are cu fiica ei, Violeta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people