Producătorii serialului „The Crown” caută actriță pentru rolul Prințesei Diana, iar cerințele spun multe despre cum va fi portretizată aceasta

Producătorii serialului "The Crown" sunt în cautarea actriței care va interpreta rolul Prințesei Diana, iar cerințele lor indică ce fel de personaj va fi aceasta.

Producătorii serialului „The Crown” caută actriță pentru rolul Prințesei Diana, iar cerințele spun multe despre cum va fi portretizată aceasta

Potrivit The Sun, producătorii serialului „The Crown” sunt în căutarea actriței care va interpreta rolul Prințesei Diana în sezonul 4, iar aceștia vor facă un portret cât mai complet al Prințesei de Wales.

Se pare că publicația a obținut o copie a cerințelor pentru acest rol, cea care va fi aleasă urmând să interpreteze rolul Prințesei Diana în perioada în care aceasta avea între 18-22 de ani. Astfel, potrivit The Sun, este nevoie de „o tânără stea cu o forță extraordinară. Trebuie să joace o comedie elegantă, să flirteze și să fie sociabilă pe scena lumii, însă disperată și singură, capabilă de automutilare în momentele cele mai dificile, să aibă intensitatea psihologică pe care a avut-o Mia Farrow în ‘Rosemary’s Baby'”.

O sursă a declarat pentru The Sun că producătorii nu vor trata prea ușor acest sezon. „Peter (Morgan, producătorul) nu se va feri să arate ce impact a avut Diana asupra Familiei Regale, așa cum nu s-a ferit nici când a scris despre Regină. Ar putea agita spiritele”.

Cea mai mare parte din distribuția sezonului 4 a fost deja confirmată, cei mai mulți actori fiind aceiași ca cei din sezonul 3. Olivia Colman va juca rolul Reginei Elisabeta a II-a, iar Helena Bonham-Carter va fi Prințesa Margaret. Cele două actrițe le-au înlocuit pe Claire Foy și Vanessa Kirby, acestea putând fi urmărite în primele două sezoane ale serialului.

„Nu cred că există un alt serial în care actorii sunt schimbați între sezoane, așadar este ceva emoționant și interesant”, a declarat producătorul executiv Suzanne Mackie pentru Hollywood Reporter.

Cel de-al treilea sezon „The Crown” va apărea anul acesta, însă până acum nu a fost fixată o dată oficială.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre „The Crown', serialul care expune viața familiei regale britanice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people