Prințul William și Kate Middleton au pierdut un membru drag al familiei lor

Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit că Lupo, câinele lor în vârstă de nouă ani, a decedat weekendul trecut.

Prințul William și Kate Middleton au pierdut un membru drag al familiei lor

Prințul William și Kate Middleton au anunțat pe contul lor oficial de Instagram că Lupo, câinelor lor, a murit weekendul trecut. Cuplul regal a postat o imagine cu acesta, însoțită de următorul text: „Din păcate, weekendul trecut, câinele nostru Lupo a murit. A făcut parte din familia noastră în ultimii nouă ani și ne va fi foarte dor de el. – W & C”

Lupo a făcut parte din familia regală încă din 2011, când William și Kate l-au primit drept cadou de nuntă de la părinții Ducesei de Cambridge. De-a lungul timpului, acesta a apărut adesea în fotografiile familiei, inclusiv în una dintre primele imagini oficiale ale Prințului George. Ba mai mult decât atât, se pare că Lupo a fost cel care i-a fi ajutat pe William și pe Kate să aleagă numele primului lor copil. Cei doi au scris mai multe variante de nume pe bucățele de hârtie și le-au împrăștiat pe podea, iar Lupo s-a oprit în dreptul celui pe care scria George.

În 2013, la scurt timp după ce Prințul George a venit pe lume, Prințul William a declarat: „Pentru mine, Catherine și acum micuțul George sunt prioritățile mele, și Lupo. Lupo se descurcă bine, fiindcă după cum mulți oameni care au căței știu, atunci când aduci acasă un nou născut, câinilor le ia puțin timp să se acomodeze, dar el se descurcă bine.”

George și Lupo au fost extrem de apropiați, cei doi fiind surprinși adesea jucându-se împreună. Una dintre cele mai faimoase poze ale celor doi a fost făcută chiar de ziua lui George, când micul membru al familiei regale își împărțea înghețata cu amicul sau patruped.

Se pare că Ducesa de Cambridge ar fi ales acest nume pentru cățelul său, ca un omagiu adus străbunicii sale, Olive Christiana Lupton.

Citește și:
Kate Middleton a fost declarată cel mai stylish membru al familiei regale

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people