Prințul William și Kate Middleton au făcut o înțelegere secretă cu privire la căsătoria lor

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011, însă se pare că ei știau încă din 2007 că relația lor se îndreaptă spre acest pas important.

Prințul William și Kate Middleton au făcut o înțelegere secretă cu privire la căsătoria lor

În cartea sa Kate: The Future Queen, expertul regal și biograful Katie Nicholl povestește despre pactul pe care Prințul William și Kate Middleton l-au făcut în 2007 cu privire la căsătoria lor. Poate nu știai dar, în 2007, cei doi s-au despărțit pentru o scurtă perioadă, iar după împăcare, Kate și-a dorit o dovadă a implicării lui William în relația lor, chiar dacă acesta nu era pregătit să se căsătorească.

Prințul William și Kate Middleton și-au sărbătorit împăcarea în 2007 cu o vacanță romantică pe Insula Desroches din Seychelles și au profitat de momentele romantice pentru a discuta despre viitorul relației lor. Potrivit lui Nicholl, cei doi au făcut atunci un pact cu privire la viitorul lor și căsătorie.

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească”, se arată în cartea scrisă de Nicholl.

Potrivit unei persoane apropiate cuplului, cei doi au decis să aștepte până când amândoi se vor simți pregătiți ca să se căsătorească. „Ei nu au decis să se căsătorească atunci și acolo; din acest motiv au făcut acea înțelegere”, a spus sursa citată de Nicholl. „William i-a spus lui Kate că ea este aleasa, dar că nu se simte pregătit ca să se căsătorească. I-a promis că este implicat în relație și că nu o va dezamăgi iar ea, în schimb, a fost de acord să îl aștepte”.

Citește și:
Un biograf vorbește despre modul mai puțin plăcut în care Prințul William a tratat-o pe Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people