Printul William, marturisiri emotionante despre ziua inmormantarii Printesei Diana

O scena imposibil de uitat: Printul William si Printul Harry mergand in spatele sicriului mamei lor pe strazile Londrei.

Printul William, marturisiri emotionante despre ziua inmormantarii Printesei Diana

Printul William si Printul Harry au mers in spatele sicriului mamei lor, Printesa Diana, insa cei doi au vorbit abia acum, 20 de ani mai tarziu despre acest moment dificil.

A fost unul dintre cele mai grele lucruri, acel drum' a marturisit Printul William in noul trailer pentru Diana, 7 days', documentarul care analizeaza ultima saptamana de viata a printesei. Am simtit ca si cum ea ar fi fost cu noi, ajutandu-ne sa trecem prin asta'.
De asemenea, Printul Harry isi aminteste acea calatorie teribila – in special faptul ca strangea mainile oamenilor care erau ude din cauza lacrimilor pe care si le stergeau'.

Aceasta confesiune este ultima din seria de marturii emotionante ale printilor despre Diana. Aceste marturisiri incalca normele si regulile casei regale britanice. Chiar daca au mai mentionat numele mamei lor, acestia nu au discutat niciodata despre moartea ei. Dar acum, la 20 de ani de la tragicul accident de masina din Paris, William si Harry au decis sa faca publica atat dragostea pentru mama lor, cat si durerea pe care cei doi au simtit-o.

Citeste si:
Printul William, cele mai frumoase momente alaturi de familia sa

Pana acum, Printul Harry a dat un interviu pentru Newsweek. Harry si William au marturisit in documentarul lansat de HBO Diana, Our Mother: Her Life and Legacy', iar pe 1 septembrie vor vorbi din nou pentru BBC despre mama lor, Printesa Diana.

Text: Diana Codila
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people