Prințul William, infidel lui Kate Middleton?

O nouă știre despre Prințul William și Kate Middleton face valuri în întreaga lume.

Prințul William, infidel lui Kate Middleton?

Totul a început de la declarațiile făcute de jurnalista Nicole Cliffe (Slate, ELLE, The Guardian …) pe Twitter. Ea a amintit că, săptămâna trecută, The Sun a publicat un articol despre cuplul Cholmondeley, nobili britanici foarte apropiați de familia regală, care ar fi căzut în dizgrație la Palatul Kensington și acum se află pe lista neagră a anturajulului Prințului William și Kate Middleton.

Mai exact, articolul susținea că Prințul William și Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, ar fi avut o relație. Reporterul a spus că The Sun a primit „un avertisment” de la Palatul Kensington după publicarea articolului, în care se preciza că o astfel de relație nu a existat. Dar asta nu a fost suficient pentru ca scandalul să fie redus la tăcere. Un celebru jurnalist britanic de cooking a afirmat pe Twitter că în cadrul nobilimii „toată lumea știe de luni buni”, înainte de a-și șterge tweet-ul. Informațiile ar proveni chiar de la Rose Hanbury, care nu și-a ascuns relația de prietenii ei.

Potrivit jurnalistei Nicole Cliffe, dacă relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-a răcit în ultimele luni, acest lucru nus-a întâmplat din cauza lui Meghan Markle, așa cum este adesea raportat, ci din cauza acestui caz. Prințul Harry îl acuză pe fratele său că este infidel, în timp ce aventura acestuia i-ar fi distrus relația cu Kate. „Asta ne-a distrus copilăria, tu faci aceleași greșeli ca tata, ai trei copii mici!”, ar fi fost auzit spunând Prințul Harry, susțin surse citate de The Sun. Dar, ca întotdeauna, familia regală britanică își urmează principiul: „Nu explicați niciodată, nu vă plângeți niciodată”.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit un nou record

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people