Printul William a avut cele mai amuzante expresii faciale in timpul repetitiilor pentru celebrarea zilei de nastere a Reginei

Printul William a participat la repetitiile pentru celebrarea zilei de nastere a Reginei, iar efortul sau a fost vizibil, acesta avand cele mai amuzante expresii faciale.

Printul William a avut cele mai amuzante expresii faciale in timpul repetitiilor pentru celebrarea zilei de nastere a Reginei

Printul William a fost dintotdeauna unul dintre cei mai reprezentativi membri ai familiei britanice regale si tocmai de aceea, aceste expresii faciale de la repetitia pentru celebrarea zilei de nastere a reginei au fost atat de amuzante.

In calitate de colonel al gardianilor irlandezi, Printul William, a participat la repetitia speciala pentru ziua oficiala a Reginei Elizabeta a II-a, iar pe tot parcursul zilei a avut tot felul de reactii, pe care cu siguranta si noi toti le-am avut de-a lungul timpului, asadar ne amuza si pe noi.

A post shared by @the_cambridgefamily_ on

Citeste si:
Care este intalnirea perfecta pentru Printul William si Kate Middleton

Cu siguranta ca Printul William isi indeplineste indatoririle regale cu profesionalism, iar expresiile sale le putem regasi la oricare dintre noi dupa o zi lunga si grea la birou.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people