Prințul William ațipește în timpul primului eveniment oficial după nașterea celui de-al treilea copil al său

...și toți proaspeții părinți îl înțeleg în totalitate.

Prințul William ațipește în timpul primului eveniment oficial după nașterea celui de-al treilea copil al său

La doar două zile după venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, Prințul William a fost nevoit să fie prezent la ceremonia de comemorare a soldaților australieni și neozeelandezi (Anzac).

Ceremonia a avut loc la catedrala Westminster Abbey, din Londra. Prințul William, proaspăt tată pentru a treia oară, a stat lângă Prințul Harry și logodnica lui, Meghan Markle.

În timpul evenimentului, Prințul William a fost surprins de camerele de luat vederi… ațipind! Deși foarte amuzant, acest fapt este complet de înțeles pentru oricine știe cum este să ai un nou-născut. Din imagini, se vede clar cum Prințul William abia își mai poate ține ochii deschiși, probabil pentru că a avut parte de puține ore de somn.


Kate Middleton, proaspăta mamă, nu a fost prezentă la ceremonie. După slujba de comemorare, Prințul William a părut mult mai energetic (poate l-au ajutat acele câteva secunde de somn) și chiar a vorbit puțin despre micul prinț, spunând că, până acum, „se comportă foarte bine' și că „somnul decurge bine' – dă-ne voie, totuși, să nu te credem pe cuvânt, William!

Citeste si:
Experții în limbajul trupului analizează primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton împreună cu bebelușul

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people