Prințul William i-ar fi ajutat pe Meghan Markle și Prințul Harry să se separe de Kensington Palace

Prințul William i-ar fi ajutat pe Meghan Markle și Prințul Harry să se separe de Kensington Palace și să își formeze propria gospodărie regală.

Prințul William i-ar fi ajutat pe Meghan Markle și Prințul Harry să se separe de Kensington Palace

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să aibă propria gospodărie regală, birourile fiind situate la Palatul Buckingham. Aceștia s-au separat astfel de Kensington Palace, care îi va reprezenta în continuare pe Prințul William și Kate Middleton. Aceste informații au fost confirmate de Casa Regală printr-un comunicat oficial, însă recent un alt zvon a atras atenția tuturor.

Se pare că Prințul William i-a sprijinit pe Meghan Markle și Prințul Harry să aibă propria echipă și să formeze o nouă gospodărie regală, aceste informații fiind discutate de Emily Andrews și Omid Scobie, reporteri regali.

„O mare parte din echipa lor (a Ducelui și Ducesei de Sussex) va fi împărțită cu Ducele de York, Prințul Edward și Prințesa Anne”, a spus Scobie în podcastul lor, On Heir. „Aceeași echipă de comunicare care lucrează pentru biroul general va fi și la dispoziția lor. Nu vor avea o echipă exclusivă doar pentru ei.”

„Din câte am înțeles, bugetul pentru echipa lor nu a fost neapărat mare, și cel care a intervenit și s-a luptat pentru ca Harry să primească mai mulți bani pentru echipa lui a fost Prințul William, care înțelege cât de mult înseamnă asta pentru Harry și câte își dorește să obține. Totodată, știe cât de importanți sunt Harry și Meghan pentru imaginea, brandul și viitorul familiei regale”.

Emily Andrews a explicat apoi în același episod că „birourile de la Palatul Buckingham vor fi sprijinite financiar din trei părți: din fondul privat al Prințului de Wales pentru Ducatul de Cornwall, de către Regină prin fondul privat obținut prin Ducatul de Lancaster, veniturile lor private și echipa lor de comunicare va fi plătită printr-un grant suveran, provenit din banii de taxe primiți de Regină pentru a-i plăti pe membri familiei”.

Emily Andrews a spus totodată că „Charles și Regina nu au vrut ca Ducele și Ducesa de Sussex să aibă o gospodărie independentă și, într-adevăr, cum ar putea să o facă, dacă banii provin din altă parte.”

Scobie a explicat totodată că este clar de ce Prințul Harry nu poate avea o gospodărie independentă, deoarece el nu este un moștenitor direct al tronului, fiind al șaselea în ordine la succesiune, iar urmând să fie și mai îndepărtat de copiii și nepoții Prințului William.

Gospodăria regală a lui Meghan și a lui Harry ar trebui să fie formată primăvara această, însă între timp ei sunt sprijiniți în continuare de Kensington Palace. Din echipa lor face deja parte Sara Latham, fost consilier din campania prezidențială din 2016 a lui Hillary Clinton.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au separat complet de Kate Middleton și Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people