Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Atunci când te gândești la certificate de naștere, sigur ai crede că toate sunt identice și că singura diferență între ele este doar numele sau părinții. Nu și în cazul familiei regale din Marea Britanie.

Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Mare bucurie a fost atunci când Ducesa de Cambridge a dat naștere unui băiețel, în urmă cu mai mult de o săptămână. Ce nu știai probabil este faptul că Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Născut pe 23 aprilie 2018, micuțul a fost înregistrat de către tatăl său, Prințul William, Ducele de Cambridge. Titlul oficial al noului membru regal, trecut în certificatul de naștere, este de 'Măria Sa Regală, Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge'.

În dreptul ocupației mamei, la fel ca în celelalte două acte ce atestă nașterea celorlalți doi frați, este trecut 'Prințesa Regatului Unit' chiar dacă încă nu are titlul oficial de 'Prințesa Catherine'.

Cu toate că ocupația mamei este aceeași, există o diferență majoră între certificatul noului născut și documentele fraților lui. Această diferență constă în modul în care este scris de către grefier. În timp ce Prințul George și Prințesa Charlotte au informațiile completate cu scris de mână, cel al Prințului Louis are toate detaliile scrise de tipar.

Certificatul de naștere al Prințului George

O explicație rezonabilă ar fi faptul că certificatele de naștere ale Prințului George și al Prințesei Charlotte au fost consemnate de același grefier, în timp ce Prințul Louis a avut un grefier diferit care să-i semneze documentul. Cel mai probabil este vorba doar de preferința celui care consemnează actul, sau protocolul a fost schimbat în ultimii ani.

Citește și:
Cum l-a întrebat Prințul Harry pe Prințul William dacă îi va fi Cavaler de Onoare la nuntă

Text: Roxana Sayyad
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people