Prințul Louis a împlinit un an, iar imaginile făcute de Kate Middleton sunt adorabile

Prințul Louis împlinește astăzi un an, iar familia regală respectă tradiția și publică noi imagini cu fiul cel mic al Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Prințul Louis a împlinit un an, iar imaginile făcute de Kate Middleton sunt adorabile

Prințul Louis împlinește astăzi un an, iar pentru a marca ocazia, Prințul Wiliam și Kate Middleton au publicat noi imaginii cu fiul lor cel mic.

Cele trei imagini au fost postate ieri pe contul de Instagram/Twitter al Palatului Kensington, în descriere menționându-se că aceste fotografii au fost făcute de Ducesa de Cambridge.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să publice trei noi imagini cu Prințul Louis înaintea primei sale aniversări. Fotografiile au fost făcute la începutul lunii la casa lor din Norfolk”.


Louis poartă în două imagini un pulover roșu închis și o camașă ce pare a fi cea pe care a purtat-o în trecut și Prințul George. În cea de-a treia imagine, micul prinț poartă un pulover albastru.

Imaginile cu Prințul Louis ne amintesc că în curând va exista un nou bebeluș regal, Meghan Markle urmând să devină mamă în orice momente, ea lipsind și de la slujba de Paște de duminica trecută, când a fost și ziua Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Până acum nu știm foarte multe informații despre Prințul Louis, mama sa, Kate Middleton, oferind puține noutăți de-a lungul acestui an. Din ultimele sale declarații am aflat că Louis merge destul de repede și încearcă mereu să se ridice din premergător, spunând totodată „că lovește totul” cu el.

Citește și:
Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people