Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Kate Middleton a oferit noi detalii despre Prințul Louis, acesta ajungând deja într-un moment important din viața oricărui bebeluș.

Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Prințul George și Prințesa Charlotte se bucură de atenția presei destul de des, iar declarațiile Ducelui și Ducesei de Cambridge despre cei doi ne amuză mereu, însă cei doi vorbesc mai rar despre Prințul Louis, cel de-al treilea copil al cuplului.

Din fericire, Kate Middleton a oferit noi detalii despre Prințul Louis, el ajungând într-un moment important în viața oricărui bebeluș.

Ducele și Ducesa de Cambridge au vizitat Dundee, Scoția fără copii, însă Kate i-a făcut câteva dezvăluiri despre Prințul Louis unei femei aflate în public. În timp ce salutau mulțimea aflată la Muzeul de Artă Victoria and Albert, Ducesa i-a spus acesteia că Prințul Louis, în vârstă de 9 luni, merge foarte repede de-a bușilea, informația fiind oferită de fotograful regal Mark Stewart, care a fost prezent la eveniment.

Totodată, acesta a declarat pentru People că Ducesa de Cambridge a vorbit și despre cei doi copii mai mari: „Ea i-a spus unei alte femei că speră să-și aducă copiii aici.”

Prințul Louis a avut până acum foarte puține apariții în public, în aprilie, când a fost fotografiat alături de Kate și William pe treptele maternității, și apoi la botezul care a avut loc vara trecută. Din fericire, Ducesa de Cambridge oferă noi detalii despre acesta în timpul evenimentelor publice, ea declarând și în noiembrie că Louis crește foarte repede. „Louis crește, nu-mi vine să cred că are aproape șapte luni, este un băiat mare”, a spus Kate atunci.

Citește și:
Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people