Prințul Jacques de Monaco, incident amuzant în timpul evenimentului dedicat Zilei Naționale

Prințul Jacques de Monaco, în vârstă de trei ani, a avut un mic incident amuzant în timpul evenimentului organizat în cinstea Zilei Naționale.

Prințul Jacques de Monaco, incident amuzant în timpul evenimentului dedicat Zilei Naționale

Oricărui copil i se poate întâmpla un astfel de incident, chiar și atunci când este vorba despre Prințul Jacques de Monaco.

În timpul evenimentului organizat în cinstea Zilei Naționale, micul prinț stătea la balconul palatului regal alături de mama sa, Prințesa Charlene, sora sa, Prințesa Gabriella și de tatăl său, Prințul Albert al II-lea. Jacques și sora sa se jucau, însă într-un moment de neatenție el și-a scăpat jucăria. Imaginile surprinse arătă că Prințul s-a speriat.

Deși probabil nu va mai avea acea jucărie, Jacques încă are figurina Spiderman, pe care a adus-o în timpul vizitei oficiale în Franța, în care a întâlnit-o pe Brigitte Macron. Mama lui Jacques, Prințesa Charlene a postat imagini de la întâlnire pe contul său de Instagram și putem observa că fiul său și-a adus figurina preferată.

https://www.instagram.com/p/BqH64ONlieb/?utm_source=ig_embed

Desigur, dacă ar fi scăpat această jucărie la Palatul Elysee nu ar fi fost atât de problematic să o recupereze, însă având în vedere că în Monaco era Ziua Națională (cunoscută și sub numele de Ziua Prințului Suveran), ar fi fost destul de dificil.

Această sărbătoare este celebrată în ziua în care Prințul Albert a urcat la tron, deși de regulă se alegea ca Ziua Națională să fie aleasă în ziua sărbătoriii sfântului după care era numit noul suveran. Prințul Albert a încălcat această tradiție și a ales să fie aceeași zi ca cea a tatălui său, Prințul Rainier al III-lea. În această zi a fost organizată o paradă militară și nu au lipsit focurile de artificii.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco vorbește despre cât de energici sunt gemenii ei, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people