Prințul Harry vorbește despre dorința sa de a fi un model de urmat pentru fiul său, Archie

De când a devenit tată, Prințul Harry și-a schimbat destul de mult viziunea asupra lucrurilor, iar acum acesta a vorbit despre dorința de a fi un model de urmat pentru fiul său, Archie.

Prințul Harry vorbește despre dorința sa de a fi un model de urmat pentru fiul său, Archie

Prințul Harry a participat la National Youth Mentoring Summit, iar în cadrul discursul pe care l-a ținut, Ducele de Sussex a vorbit despre „claritatea” pe care a primit-o ca tată, știind că fiul său, Archie, va crește și l-ar putea privi ca pe un exemplu de urmat.

Prințul Harry s-a adresat celor prezenți la eveniment, unde a existat și Premiul Diana, numit așa după mama acestuia și a explicat cum după nașterea fiului său a cunoscut puterea „unui model de urmat invizibil, persoana care stă aici și nu realizează că cineva îl consideră un exemplu”. Ducele de Sussex a folosit experiența pe care o are cu fiul său pentru a explica aceasta situație.

„Poate este această nouă claritate pe care o am ca tată, să știu că fiul meu va privi întotdeauna ceea ce fac, va imita comportamentul meu și poate într-o zi va călca pe urmele mele. Nu este însă doar rolul meu de tată cel care îmi arată asta; este în oamenii pe care îi întâlnesc în fiecare zi care nu realizează cât de importanți sunt pentru cei care îi urmăresc”, a spus acesta.

Prințul Harry a vorbit și despre Prințesa Diana, explicând că aceasta nu știa ce impact va avea asupra atât de multor vieți. El a adăugat că nu este nevoie să ai un titlu nobiliar sau să fii o vedetă pentru a fi un exemplu pentru ceilalți. „Nu trebuie să fii prințesă sau o persoană publică pentru a fi un model de urmat, de fapt, este la fel de important dacă nu ești, deoarece se pot pune într-o anumită situație mai ușor.”

La finalul discursului, Ducele de Sussex a amintit și de aniversarea Prințesei Diana, pe 1 iulie. „Pentru toți cei care sunteți aici, sunt incredibil de mândru de ceea ce ați obținut și pot spune că mama mea, care ar fi împlinit 58 de ani, ar fi simțit același lucru”, a spus acesta.

Prințul Harry și Meghan Markle se pare că ar urma să aibă o nouă apariție în public, sâmbăta aceasta fiind botezul micului Archie.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry ar putea alege să aibă un botez privat pentru fiul lor, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people