Meghan Markle și Prințul Harry ar putea alege să aibă un botez privat pentru fiul lor, Archie

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți în urmă cu aproape două luni, iar asta înseamnă că în curând va avea loc botezul fiului lor, Archie.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea alege să aibă un botez privat pentru fiul lor, Archie

Evenimentul ar trebui astfel să aibă loc în curând, însă fanii nu ar trebui să fie prea entuziasmați, deoarece, potrivit The Sunday Times, Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să aibă un botez „privat” pentru fiul lor.

Este bine de știut că ceremonia este întotdeauna privată, însă aproape de fiecare dată fanii îi pot vedea pe membrii familiei regale când ajung la biserică, lucru care s-a întâmplat la botezurile copiilor Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Nu este atât de diferit având în vedere că toate ceremoniile regale de botez sunt private. Nu ar trebui să fie important pentru public, deși presa va încerca să intre în conversație și să critice cuplul pentru decizia de a avea ceremonia la capela privată de la Castelul Windsor”, a declarat expertul regale Marlene Koenig pentru E!News.

Până acum nu au fost comentate aceste zvonuri de către biroul de presă al familiei regale, însă dacă această decizie este adevărată nu ar fi deloc surprinzător, având în vedere că până acum nici nu au fost publicate foarte multe imagini ale micului Archie.

În plus, Meghan a fost botezată într-o ceremonie privată înainte de căsătoria cu Prințul Harry, iar cei doi sunt cunoscuți pentru modul care încalcă adesea protocolul.

Potrivit mai multor surse, se pare că botezul va avea loc weekend-ul acesta la Castelul Windsor. Capela privată de aici a fost distrusă de foc în 1992, însă a fost reconstruită ulterior.

Dacă Meghan și Harry vor alege ca întregul proces să fie privat, nu ar fi prima dată când membrii familiei britanice aleg să procedeze în acest fel. Marlene Koenig a amintit că și botezul Prințului Andrew și cel al Prințului Edward au fost la fel, neobișnuit fiind mai degrabă faptul că Prințul William și Kate au fost de acord ca presa să fie prezentă la sosirea și plecarea lor.

Până acum nu se știe pe cine au ales Ducele și Ducesa de Sussex ca nași pentru fiul lor, însă potrivit mai multor surse, există o posibilitate ca George și Amal Clooney să primească acest rol, mai ales că cei doi au participat și la nunta regală.

Archie Harrison va fi botezat în haina purtată și de verișorii săi, aceasta fiind o replică a creației originale, care a fost făcută în 1841 pentru botezul fiicei Reginei Victoria, iar ulterior a fost folosită și la botezul altor membri ai familiei regale precum Majestatea Sa, Regina, Prințul Charles, precum și Prințul William și Prințul Harry.

Dacă Ducele și Ducesa de Sussex ca aleg ca totul să rămână privat, probabil singurele imagini pe care le vom vedea vor fi cele publicate de familia regală, fiind vorba de portretul oficial.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în primul turneu oficial alături de fiul lor, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people