Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea muta în Canada din cauza presei britanice

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle s-au gândit la posibilitatea de a se muta în Canada dacă relația cu presa britanică nu se îmbunătățește.

Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea muta în Canada din cauza presei britanice

Potrivit US Weekly, Prințul Harry s-a săturat de articolele publicate de tabloidele din Marea Britanie și se gândește serios să se mute cu Meghan și fiul lor, Archie, în Canada, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc.

Potrivit unei surse citate de publicație, toate poveștile publicate au rănit-o pe Meghan, iar Harry se teme că acest lucru le va afecta și relația, dacă el nu face nimic. Tocmai de aceea el a deschis procese separate împotriva Mail on Sunday și The Sun. „Neplăcerile s-au acumulat, iar Harry refuză să nu facă nimic în timp ce presa britanică o atacă pe Meghan și îi invadează intimitatea. Meghan pare o femeie puternică, însă a fost afectată puternic de poveștile negative scrise despre ea.”

Prințul Harry se teme că toate aceste știri false vor avea un efect asupra vieții lor și le va putea afecta căsnicia. „El este îngrijorat că recenta acțiune a presei va avea un impact asupra relației cu Meghan, precum și asupra relației lor cu familia regală și publicul”, a declarat aceeași sursă.

În plus, o sursă a adăugat că Meghan și Harry nu au eliminat posibilitatea de a se muta într-o altă țară permanent dacă lucrurile nu se schimbă. „Meghan și Harry iau în considerare să se mute în Canada.”

Cu toate acestea, mutarea ar fi un proces foarte dificil, cel puțin pentru moment, având în vedere că cei doi sunt foarte implicați în acțiunile din Marea Britanie. În plus, o sursă a declarat pentru elle.com vara aceasta că Ducesa de Sussex își ia în serios rolul și este „conștientă de tradiție”. Tocmai pentru acest motiv ea a participat la Trooping de Colour la doar câteva săptămâni după ce a devenit mamă, din respect pentru Regină.

Citește și:
Meghan Markle, Kate Middleton, Prințul William și Prințul Harry lucrează din nou împreună pentru o cauză importantă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people