Prințul Harry și Meghan Markle nu vor să dezvăluie locul unde s-a născut Archie

Prințul Harry și Meghan Markle vor să păstreze viața lor de familie cât mai departe de ochii lumii.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor să dezvăluie locul unde s-a născut Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au decis că nu vor dezvălui detalii suplimentare despre nașterea fiului lor, Archie, nici măcar despre locul unde acesta s-a născut.

Ducele și Ducesa de Sussex au refuzat să dea publicității certificatul de naștere al lui Archie, în care se poate vedea data exactă a nașterii, spitalul unde acesta s-a născut, dar și numele doctorilor.

Cu toate acestea, Daily Telegraph susține că Ducesa, care inițial și-a dorit să nască acasă, a fost dusă la spitalul londonez Portland Hospital, unde un pachet, care include nașterea și serviciile medicale aferente, costă între 20.000 și 26.000 de lire sterline. Potrivit surselor citate de Daily Telegraph, se pare că nașterea lui Archie a fost asistată de medicul ginecolog Jeannie Yoon, în vârstă de 56 de ani.

Săptămâna trecută, întrebată de reporteri cum se simte în noul rol de mamă, Meghan a răspuns: „Este magic. Am alături doi dintre cei mai buni băieți din lume, deci sunt foarte fericită.”

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul nou-născut al Prințului Harry și al lui Meghan Markle s-a născut în urmă cu o săptămână.

Citește și:
Prințul Harry simte cu atât mai mult lipsa mamei lui, Prințesa Diana, după nașterea fiului său, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people