Prințul Harry și Meghan Markle, dispuși să își achiziționeze o casă de 15 milioane de dolari

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi dispuși să își achiziționeze o casă de 15 milioane de dolari în Malibu.

Prințul Harry și Meghan Markle, dispuși să își achiziționeze o casă de 15 milioane de dolari

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar afla în discuții pentru achiziționarea locuinței în valoare de 15 milioane de dolari al lui Mel Gibson, situată în Malibu.

Știrea a fost postată săptămâna trecută de un agent imobiliar pe Instagram. Cu toate acestea, postarea a fost ștearsă ulterior.

Andrea Pilot, agent imobiliar, a împărtășit informația pe contul său de Instagram. „Vești mari, Prințul Harry și Meghan cumpără casa lui Mel Gibson.” Potrivit The Sun, ea a șters însă mesajul la scurt timp după ce a fost contactată de reprezentanții publicației. Compania care a pus casa la vânzare a refuzat să comenteze. Cu toate acestea, o sursă a afirmat că proprietatea a fost vândută recent. „A fost semnat un acord de confidențialitate. Dar nu sunteți departe de adevăr”, a spus sursa când a fost întrebată dacă ducii de Sussex sunt cumpărătorii locuinței.

Casa cu vedere la ocean are un teren de peste 20.000 m2, cinci dormitoare, două piscine, sală de fitness și apartenență la un club de plajă. Pilot a mai dezvăluit că David Duchovny, actorul din X-Files, este proprietarul anterior al casei. „A fost doar o postare despre Meghan și Harry. Nu sunt persoana care a vândut casa. Nu știu cine a vândut-o”, a mai spus Pilot, adăugând că proprietatea a fost renovată în ultimele 18 luni.

„Este un domeniu incredibil de frumos, așa că poate au aruncat o privire acolo și s-au gândit să-l cumpere. Pe deasupra este și foarte izolat. Nu există nimic asemănător pe piață”, a menționat o altă sursă despre casă.

Reprezentantul actorului din Mad Max nu a putut fi contactat pentru comentarii, iar o sursă apropiată de Meghan și Harry a declarat că zvonurile cum că Ducii ar fi cumpărat casa sunt „categoric neadevărate”.

Harry și Meghan s-au mutat în martie din Canada în SUA, chiar înainte de închiderea frontierelor. Pentru călătoria alături de fiul lor de 11 luni, Archie Harrison, au optat pentru un avion privat.
Mama lui Meghan, Doria Ragland, care este instructor de yoga, locuiește în Los Angeles. Astfel se presupune că Ducii de Sussex s-au mutat în SUA pentru ca Meghan Markle să poată fi aproape de mama ei. Cu ceva timp în urmă s-a zvonit că cuplul ar fi în căutarea unei case în Malibu, locația preferată a celebrităților din zonă.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle anunță numele pe care îl va avea fundația lor, pe care o vor lansa la vremea potrivită

Text: Daria Georgescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people