Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat să apară într-un serial tip „reality show“

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi urmăriți de camerele de filmat timp de trei luni.

Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat să apară într-un serial tip „reality show“

Se pare că odată cu părăsirea familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle au planuri de a intra în industria showbiz-ului. La începutul lunii trecute, aflam de contractul semnat pe mai mulți ani între cei doi și platforma de streaming Netflix.

„Viața noastră, ca persoane independente, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoie de conectare. Prin munca noastră, cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează, dar care redă și speranță. În calitate de părinți, realizarea unor programe inspiraționale de familie este la fel de importantă”, declarau ei atunci.

Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat să fie filmați non-stop timp de trei luni pentru un serial documentar Netflix. Conform unei surse apropiate de ducii de Sussex, aceștia au acceptat pentru că vor ca oamenii să afle despre toată munca caritabilă pe care o fac.

Nu se știe încă dacă producătorii serialului vor putea instala camere de filmat și în casa celor doi din Montecito, California.

Ingrid Seward, editor al revistei Majesty, a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle sunt „ipocriți” pentru că au acceptat un proiect atât de intruziv în condițiile în care au plecat din Marea Britanie pentru a avea mai multă intimitate din partea presei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Un purtător de cuvânt al Netflix a declarat că „cuplul are mai multe proiecte în dezvoltare în acest moment, inclusiv un serial documentar despre natură și un serial de animație care celebrează femeile inspiraționale, dar nu putem divulga mai multe detalii despre asta în acest moment”.

Recent, a fost dezvăluit faptul că Prințul Harry va apărea în documentarul Netflix Rising Phoenix, axat pe povestea Jocurilor Paralimpice.

Citește și:
La 52 de ani, Jennifer Flavin, soția lui Sylvester Stallone, arată incredibil în costum de baie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video