Prințul Harry renunță la o altă tradiție regală, numai de dragul lui Meghan Markle

Prințul Harry dovedește încă o dată cât de mult își iubește soția, dar și faptul că este dispus să renunțe la multe tradiții regale pe care în trecut le respecta și le aprecia.

Prințul Harry renunță la o altă tradiție regală, numai de dragul lui Meghan Markle

Ducele de Sussex nu va participa în acest an la vânătoarea tradițională pe care familia regală britanică o organizează anual în perioada Crăciunului, iar motivul îl constituie dragostea lui Meghan pentru animale.

Bineînțeles, decizia Prințului Harry nu este văzută cu ochi buni de familia regală, în special de fratele lui, Prințul William, iar surse de la Palatul Buckingham susțin că acest lucru va duce la accentuarea conflictului dintre cei doi frați.

William vedea această decizie ca pe un alt exemplu îngrijorător al faptului că fratele său este ținut departe de familie de către noua lui soție”, a declarat o sursă pentru Sunday Mirror. „Lui Harry i-a plăcut mereu să meargă la vânătoare și a fost pentru amândoi o șansă extraordinară de a avea o relație mai strânsă ca frați”.

Se pare că Prințul William i-a și spus fratelui său ce crede despre Meghan și faptul că aceasta pare să ducă la apariția mai multor conflicte între ei, dar Prințul Harry dovedește încă o dată că soția lui este principala lui prioritate. „O iubește prea mult și din acest motiv a decis să renunțe la vânătoare”, a mai adăugat sursa.

Citește și:
Motivul emoționant pentru care Prințul Harry este atât de protector în privința lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people