Prințul Harry, dezvăluiri intime despre începuturile relației cu Meghan Markle și viața lor sexuală

Prințul Harry dezvăluie în cartea sa memorii, Spare, noi detalii inedite despre relația cu Meghan Markle.

Prințul Harry, dezvăluiri intime despre începuturile relației cu Meghan Markle și viața lor sexuală

Spare, noua carte de memorii a Prințului Harry, ne prezintă noi detalii despre relația Ducelui de Sussex cu Meghan Markle. Fiul Regelui Charles al III-lea povestește un episod inedit din viața sa, ce a avut loc în vara anului 2016.

După aproximativ două luni de când formau un cuplu, Meghan Markle și Prințul Harry s-au revăzut la Londra, petrecând noaptea împreună la Soho House, locul unde Ducesa de Sussex era cazată. Harry povestește că întâlnirea a fost una extrem de intensă, mai ales fiindcă nu se mai văzuseră de câteva săptămâni bune.

Ducele de Sussex își amintește că a așteptat „cu sufletul la gură” în fața camerei lui Meghan până când aceasta a deschis ușa și „m-a tras înăuntru”. „Vreau să spun că am atârnat un semn cu „Nu deranjați” pe ușă. Dar nu cred că a fost timp”, a mai spus Harry despre întâlnirea intensă cu Meghan.

Episodul a avut loc în vara lui 2016, în ziua în care era comemorată moartea Prințesei Diana. Harry povestește că Meghan i-a trimis un mesaj în care îl anunța că a ajuns în Marea Britanie chiar în momentul în care el depunea flori la mormântul mamei sale, împreună cu Prințul de Wales. Cei doi frați s-au întors apoi cu mașina la Londra, iar Harry a mers la Soho House pentru a se întâlni cu Meghan Markle.

Aceasta l-a sfătuit cum să intre în hotel pentru a nu fi recunoscut, Harry povestind că a fost nevoit să folosească un lift pentru marfă. Cuplul regal a fost ajutat de Vanessa, o prietenă a Ducesei de Sussex, care l-a condus pe Harry până la ușa acesteia.

„M-a tras înăuntru și i-a mulțumit prietenei ei cu o mișcare fluidă, apoi a trântit ușa rapid înainte ca cineva să o vadă”, povestește Prințul Harry în cartea sa de memorii, Spare.

Citește și:
Casa Regală britanică ar fi instituit un ‘departament de criză înaintea lansării cărții Prințului Harry

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people