Printul Harry, declaratii despre bunica sa, Regina Elisabeta a II-a

Intr-un interviu acordat recent, pentru un documentar britanic, Printul Harry a vorbit despre admiratia pe care i-o poarta bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

Printul Harry, declaratii despre bunica sa, Regina Elisabeta a II-a

Documentarul „Regina Noastra la 90 de ani‟, care celebreaza aniversarea Reginei, va fi lansat in Duminica Pastelui, pe 27 martie. Acesta contine diverse interviuri si va permite privitorilor sa cunoasca mai bine lumea regalitatii si pe Regina. Unul dintre interviuri este chiar acordat de Printul Harry.

Printul Harry a dezvaluit ca o admira foarte mult pe Regina si ca a intrebat-o de mai multe ori care este secretul sau, insa ca aceasta nu a vrut sa i-l spuna niciodata. Printul a vorbit despre faptul ca Regina a stiut exact ce sa faca si ce sa spuna atunci cand a trebuit sa isi intre in rolul de suveran, cand inca era foarte tanara.

Nepotul Reginei, Printul Harry, dar si alte persoane intervievate pentru documentar, cum ar fi Printul Charles sau Ducesa de Cambridge vorbesc cu foarte multa afectiune despre Regina Elisabeta.

Documentarul va relata povestea de viata a Reginei, iar privitorii vor fi fericiti sa urmareasca mai multe filme exclusive din tineretea sa. Mai multe persoane care o cunosc foarte bine pe Regina Elisabeta au fost intervievate, inclusiv 11 membri ai Familiei Regale.

Printul Harry a marturisit ca este foarte mandru de toate realizarile bunicii sale: „Ma uit la Commonwealth si vad o forta pozitiva in lume.‟ Commonwealth-ul era la inceputurile sale atunci cand Regina a devenit suverana, si avea doar 8 state membre, pe cand acum are 53.

„Insa ceea ce este cu adevarat incurajator este cat de multe mai poate realiza', a continuat Printul Harry vorbind despre comunitatea de state. Prima vizita a Reginei intr-un stat membru a fost in 1947, in Africa de Sud, iar in timpul calatoriei a implinit 21 de ani. Era pentru prima data cand iesea din tara in care s-a nascut. Acolo Regina a realizat faimoasa transmisiune in care a declarat ca isi dedica intreaga viata, fie lunga ori scurta, poporului sau.

Dupa aproape 70 de ani, cuvintele sale inca il inspira si il emotioneaza pe Printul Harry. Dovada sta si faptul ca acesta a participat si inca participa la numeroase vizite si misiuni caritabile, ultima fiind aceea din Nepal.

Foto: Antonio Nardelli / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people