Prințul George al Marii Britanii a împlinit 8 ani – vezi cele mai adorabile fotografii cu micul prinț

Prințul George, al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, a împlinit 8 ani.

Cu ocazia aniversării Prințului George al Marii Britanii, descoperă în galeria noastră o serie de ipostaze simpatice în care a fost surprins de-a lungul timpului, în fotografii.

Deși are doar opt ani, Prințul George știe deja că viața sa va fi cu mult diferită de a altor copii. Potrivit expertului regal Robert Lacey, Prințul William și Kate Middleton i-au explicat deja fiului lor că în viitor va deveni rege. Evenimentul ar fi avut loc vara trecută, când micuțul George de-abia împlinise șapte ani.

Chiar dacă poate părea o vârstă extrem de fragedă pentru a procesa o astfel de informație, Lacey afirmă că în general, membrii familiei regale sunt informați cu mult înainte în legătură cu datoriile care îi așteaptă.

În 2016, Prințul William a declarat că așteaptă momentul potrivit pentru a-i da vestea cea mare fiului său și că se asigura că îi oferă un mediu stabil, sigur, și că îi oferă cât mai multă dragoste. „William și Kate au vorbit deja cu George și Charlotte despre rolurile pe care le vor avea în viitor, dar într-o manieră potrivită unor copii, astfel încât să nu se simtă copleșiți. George știe că e special și că într-o zi va deveni viitorul rege al Angliei”, a declarat o sursă pentru Closer Weekly. Aceasta a adăugat și că cei trei copii ai cuplului regal sunt extrem de sociabili și că nu se tem să apară sau să vorbească în public.

Recent, a ieșit la iveală faptul că Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil și, potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate. A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Kate Middleton a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.

„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit. Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie. După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.

„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atât timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.

În ceea ce privește sexul copilului, se pare că Ducesa de Cambridge își dorește încă o fetiță. Fiind extrem de apropiată de sora sa, Pippa, Kate vrea să îi ofere aceeași șansă Prințesei Charlotte, de a avea o soră mai mică, cu care să poată lega o relație specială.

„Vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută – să crească alături de o soră mai mică în care să se poată încrede și de care să aibă grijă”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people