Prințul George a împlinit 8 ani. Vezi imaginea adorabilă făcută publică cu ocazia zilei sale de naștere

Prințul George a împlinit 8 ani, iar părinții săi continuă adorabila tradiție de a publica un portret cu această ocazie. Vezi fotografia realizată de ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Prințul George a împlinit 8 ani. Vezi imaginea adorabilă făcută publică cu ocazia zilei sale de naștere

Prințul George a împlinit 8 ani, iar părinții săi continuă tradiția de a împărtăși publicului un nou portret al fiului lor realizat special pentru a marca această ocazie. Astfel, pe conturile de pe rețelele sociale ale ducilor de Cambridge a apărut un nou portret al celui care va deveni, la un moment dat, regele Marii Britanii. În fotografie, micul prinț stă pe capota unei mașini, îmbrăcat într-un tricou polo simplu, cu dungi, și zâmbește larg către cameră.

Motivul poate fi și acela că cea care îl fotografiază pe Prințul George este nimeni alta decât mama sa, Kate Middleton, care își ia foarte în serios hobby-ul de fotograf regal – aceasta a lansat recent și o carte cuprinzând imagini suprinse de ea.

Imaginea postată deoarece Prințul George a împlinit 8 ani, postată pe conturile lui William și Kate, este însoțită și de mesajul: „Împlinim 8 ani(!) mâine 🎂”. Iar fanii au descifrat rapid, în fotografia cu micul moștenitor regal, și un omagiu adus Prințului Philip, străbunicul lui George, care a încetat din viață în luna aprilie, la vârsta de 99 de ani. Iar asta pentru că George este așezat pe capota unei mașini care pare să fie un Land Rover, marca preferată a străbunicului său, de altfel, chiar mașina care l-a condus pe ultimul său drum.

Prințul George a împlinit 8 ani, dar imaginea a fost realizată de Kate Middleton cu ceva timp în urmă, la casa lor de la țară, din Norfolk. De altfel, aceasta a realizat fotografii cu fiecare dintre copiii săi pe care le-a publicat cu astfel de ocazii speciale. Cu un an în urmă, ducele și ducesa au publicat chiar două astfel de portrete ale fiului lor cel mare. Iar tradiția a debutat chiar când George a împlinit un an, cu un set de imagini realizate la o expoziție de fluturi din Natural History Museum.

Imaginea cu Prințul George pare să semnifice și o schimbare de stil vestimentar pentru acesta, dat fiind că a ajuns la vârsta la care nu va mai purta celebrii pantaloni scurți cu șosete până la genunchi, așa cum a făcut-o până acum la ocaziile oficiale.

Citește și:
Imagini rare cu fiica Antoniei. Cum arată astăzi Maya

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people