Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară. Iată primele imagini cu copilul lor.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru a treia oară, Prințesa aducând pe lume un băiețel. Ei mai au doi băieți, Prințul Alexander (4 ani) și Prințul Gabriel (3 ani).

Prințesa a născut la spitalul Danderyd din Stockholm, iar o declarație oficială a fost dată publicității la scurt timp de la venirea pe lume a copilului.

„Suntem atât de fericiți și recunoscători să putem să întâmpinăm în familia noastră pe cel de-al treilea fiu. Eu, Prințesa Sofia și cei doi frați mai mari am așteptat cu nerăbdare această zi. Acum așteptăm cu nerăbdare să ajungem să îl cunoaștem pe noul mic membru al familiei noastre”, a declarat Prințul Carl Philip.

Cuplul regal nu a anunțat și numele băiețelului, însă la scurt timp după naștere cei doi au fost fotografiați părăsind spitalul unde a născut Prințesa Sofia a Suediei, însoțiți, bineînțeles, de micuțul care abia a venit pe lume.

Copilul Prințul Carlui Philip și al Prințesei Sofia a Suediei care abia s-a născut este primul bebeluș regal care vine pe lume în Suedia după ce, în 2019, Regele Carl XVI Gustaf al Suediei a făcut unele schimbări majore în ceea ce privește casa regală.

Mai exact, în 2019, Regele Carl XVI Gustaf al Suediei a anunțat că toți copiii pe care îi au sau îi vor avea Prințul Carl Philip & Prințesa Sofia, dar și Prințesa Madeleine și Christopher O’Neill nu vor mai fi considerați ca membri ai casei regale din Suedia.

Acest lucru înseamnă că cei doi copii pe care îi au Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia și cei trei copii ai Prințesei Madeleine – Prințesa Leonore, Prințul Nicolas și Prințesa Adrienne – dar și viitorii lor copii au pierdut titulatura oficială de Royal Highness (Altețe Regale) și că, în viitor, nu vor fi obligați să îndeplinească sarcini regale și nici să participe la evenimente oficiale dacă nu vor dori acest lucru.

Deși al treilea copil pe care îl au Carl Phillip & Sofia nu va avea titlul de Alteța sa Regală, acesta va primi cu siguranță titulatura de Prinț sau Prințesa la fel ca frații săi mai mari.

Cuplul regal a dezvăluit în luna decembrie că vor deveni din nou părinți prin intermediul unei postări făcută pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale a Suediei, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron, și Prințesa Sofia a Suediei.

Fotografia alb-negru îi prezintă pe cei doi îmbrățișați, în timp ce zâmbesc către cameră, și a fost realizată lângă o oglindă în care se poate observa reflecția celor doi.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au mare plăcere de a anunța că așteaptă al treilea copil”, este textul care acompaniază fotografia. Cei doi au dezvăluit și că sunt foarte încântați că cei doi copii pe care îi au deja – Prințul Alexander, în vârstă de 4 ani, și Prințul Gabriel, în vârstă de 3 ani — vor avea un frățior sau o surioară.

„Suntem fericiți și nerăbdători și abia așteptăm să ne întâmpinăm cel de-al treilea copil, un frățior sau o surioară pentru Prințul Alexander și Prințul Gabriel. Un nou mic membru al familiei noastre”, au declarat cei doi.

Familia regală a Suediei a mai precizat că Prințesa Sofia se simte bine. „Ea este acum în al doilea semestru al sarcinii, așa că ne așteptăm ca bebelulul regal să vină pe lume la finalul lunii martie / începutul lui aprilie 2021″.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

La finalul lunii noiembrie 2020, Prințul Carl Philip și prințesa Sofia a Suediei au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Prinții Suediei au sărbătorit anul acesta cinci ani de mariaj. Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este cel de-al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Acesta a fost primul în ordinea succesiunii la tron la naștere, dar a ajuns pe locul al patrulea după modificarea Legii Succesiunii, care a introdus sistemul primogeniturii absolute. Astfel, sora sa mai mare, Victoria, este Prințesă Moștenitoare astăzi.

Citește și:
Giancarlo Giammetti, co-fondatorul casei de modă Valentino, a împărtășit două imagini rare cu Prințesa Diana

Foto: Instagram, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people