Prințesa Eugenie a publicat o fotografie cu cicatricea pe care operația de scolioză i-a provocat-o

Prințesa Eugenie a împărtășit o imagine cu cicatricea apărută în urma operației de scolioză și i-a incurajat și pe cei care s-au confruntat cu această afecțiune să facă același lucru.

Prințesa Eugenie a publicat o fotografie cu cicatricea pe care operația de scolioză i-a provocat-o

Prințesa Eugenie a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu cicatricea pe care o are pe spate și pe care a căpătat-o în urma unei operații de scolioză. Pe lângă acea imagine, ea a lansat și o campanie, în care își încuraja urmăritorii să posteze la rândul lor fotografii cu cicatricile pe care le au. Aceeași imagine a fost folosită de Eugenie și în luna iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Scoliozei.

„Anul acesta am publicat această poză cu cicatricea mea. Ca răspuns, am primit multe fotografii și aș vrea ca azi să împărtășesc câteva dintre ele cu voi. Vă rog împărtășiți poveștile voastre cu mine. Cicatricile sunt frumoase”, a scris membra familiei regale.

Așa că, ieri, pe contul său de Instagram, Prințesa Eugenie a re-postat mai multe dintre imaginile primite.

În 2018, aceasta a vorbit public despre problemele de sănătate de care a suferit când avea 12 ani și despre cum operația de scolioză i-a influențat viața. Prințesa Eugenie a împărtășit atunci o imagine cu radiografia sa, declarând că „astăzi este Ziua Internațională a Scoliozei și sunt foarte mândră să arăt radiografia mea pentru prima oară. De asemenea vreau să le mulțumesc celor de The Royal Național Orthopaedic Hospital care salvează vieți neîncetat și care fac oamenii bine. Pe mine m-au făcut bine.”

Apoi, în luna octombrie a aceluiași an, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Aceasta a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, ce dezvăluia cicatricea pe care Prințesa Eugenie o avea în urma operației de scolioză.

„Întotdeauna mi-am dorit o rochie cu spatele decupat, tocmai pentru a-mi arăta cicatricea. Cred că cicatricile spun o poveste despre trecutul și viitorul tău și a fost o modalitate de a scăpa de un tabu”, a spus Eugenie pentru site-ul PEOPLE în 2019. „Pentru mine a fost un mod de a comunica cu oameni care traversează fie situații similare cu scolioza, fie au o cicatrice cu care încearcă să se obișnuiască.” Aceasta a mai declarat și că decizia de a împărtăși problemele de sănătate cu care s-a confruntat a stârnit un val de reacții pozitive. „Am primit multe scrisori de la oameni cu scolioză, de la fete care trec prin aceeași situație și am fost foarte emoționată de sprijinul pe care l-am primit.”

Citește și:
Prințesa Sofia a Suediei mărturisește că nu își dorește un „Megxit' autohton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people