Prințesa Charlotte salutând Forțele Aeriene Regale este cel mai adorabil lucru pe care îl vei vedea astăzi

Prințesa Charlotte ne-a arătat spiritul său patriotic marțea aceasta, când a salutat Forțele Aeriene Regale în timpul demonstrației pregătite cu ocazia centenarului.

Prințesa Charlotte salutând Forțele Aeriene Regale este cel mai adorabil lucru pe care îl vei vedea astăzi

În timp ce familia regală privea ceremonia de la balconul Palatului Buckingham, prințesa în vârstă de trei ani și fratele său, Prințul George, au rămas în interiorul palatului, privind evenimentul din spatele geamurilor.

Charlotte a purtat o rochie albastru-deschis, iar George, un tricou polo bleumarin.

https://www.instagram.com/p/BlDlQu-BDxk/?taken-by=royalsofgreatbritain

Prințesa nu s-a sfiit să-și arate și partea jucăușă, fotografii surprinzând-o când scotea limba în timp ce privea reprezentația.

Înainte de a celebra activitatea din ultimii 100 de ani a Forțelor Aeriene Regale, Prințul William și Kate Middleton și-au îndeplinit atribuțiile, luând parte la slujba de la Westminster Abbey. Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie Alexander McQueen și o pălărie Sean Barret, iar William a purtat uniformă militară.

Cei doi au fost însoțiți de Prințul Harry și Meghan Markle. Ducesa de Sussex a ales o rochie Dior și un accesoriu pentru cap Stephen Jones, iar Harry a purtat, ca și fratele său, uniformă militară.

La biserică au fost prezenți, de asemenea, Regina Elisabeta II, Prințul Charles și Ducesa Camilla. După reprezentație, au participat cu toții la recepția care celebrează cei 100 de ani de activitate a Forțelor Aeriene Regale.

https://www.instagram.com/p/BlDw45SBkPW/?taken-by=royalsofgreatbritain

Citește și:
Prințesa Charlotte, în centrul atenției la botezul Prințului Louis

Text: Denisa Coman
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people