Prințesa Charlotte, în centrul atenției la botezul Prințului Louis

Are numai trei ani, însă Prințesa Charlotte impresionează la fiecare apariție publică, iar botezul fratelui său, Prințul Louis, nu putea fi o excepție.

Prințesa Charlotte, în centrul atenției la botezul Prințului Louis

Familia regală britanică a sărbătorit ieri botezul Prințului Louis, iar la ceremonia religioasă au fost prezenți așa cum era de așteptat și Prințesa Charlotte și Prințul George.

Bineînțeles, Prințesa Charlotte a cucerit inimile tuturor atunci când i-a salutat și a ținut să vorbească cu fotografii prezenți la eveniment.

Prințul William i-a încurajat pe George și Charlotte să dea mâna cu Arhiepicopul de Canterbury, cel care a oficiat botezul Prințului Louis, și i-a spus ulterior „Foarte bine”.

După terminarea slujbei religioase, în timp ce părăsea biserica ținându-l de mână pe tatăl său, Prințul William, micuța Charlotte s-a adresat fotografilor și le-a atras atenția că ei nu sunt invitați la petrecerea ce a urmat botezului.

„Voi nu veniți”, le-a spun Charlotte fotografilor și i-a urmărit cu privirea pe măsură ce părăsea capela pentru a se asigura că aceștia nu merg împreună cu ei.

După botez, invitații, printre care și Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, au participat la o recepție în cerc restrâns, organizată de Ducele și Ducesa de Cambridge.

Citește și:
Lucruri mai puțin obișnuite pe care nu le știai despre botezurile regale

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people