Prințesa Charlotte a împlinit patru ani și arată exact ca Regina Elisabeta a II-a în noile fotografii

Prințesa Charlotte este adorabilă în noile fotografii realizate cu ocazie împlinirii vârstei de patru ani. Asemănarea dintre ea și Regina Elisabeta a II-a este izbitoare.

Prințesa Charlotte a împlinit patru ani și arată exact ca Regina Elisabeta a II-a în noile fotografii

Palatul Kensington a dezvăluit fotografiile adorabile cu Prințesa Charlotte, realizate de mama ei, Kate Middleton, la casa lor din Norfolk. Charlotte apare zâmbind în toate imaginile, alergând prin iarbă și culegând flori, îmbrăcată într-o rochie Betsy, de la Trotters, și fustă în carouri, de la Amaia Kids. Pantofii sport sunt aceiași pe care i-a purtat și la meciul de polo al tatălui ei, Prințul William, pereche pe care o are și fratele său, Prințul George.

După apariția fotografiilor, tot mai mulți fani ai familiei regale au observat asemănarea izbitoare dintre Charlotte și bunica ei, Regina Elisabeta a II-a, comentând că trăsăturile celor două sunt aproape identice. Imaginile au apărut la doar o săptămână după ce Palatul Kensington a procedat la fel și cu fotografiile de la aniversarea de un an a Prințului Louis, pe care tot Kate le-a realizat la casa lor din Norfolk.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry nu-i mai urmăresc pe Instagram pe Ducele și Ducesa de Cambridge, iar motivul este ușor de înțeles

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people