Prințesa Charlene e „pregătită să se întoarcă acasă”, confirmă Prințul Albert de Monaco

Prințul Albert de Monaco a făcut recent mai multe declarații despre starea de sănătate a soției sale, Prințesa Charlene.

Prințesa Charlene e „pregătită să se întoarcă acasă”, confirmă Prințul Albert de Monaco

Prințesa Charlene de Monaco „abia așteaptă să se întoarcă acasă” și speră că se va putea reuni în sfârșit cu familia mai devreme decât s-ar fi așteptat, departe de Africa de Sud, acolo unde aceasta se afla în recuperare.

În vârstă de 63 de ani, Prințul Albert  de Monaco a dezvăluit toate detaliile despre starea de sănătate a soției sale într-un interviu în exclusivitate cu publicația PEOPLE – primul de când acesta s-a întors din Africa de Sud, pentru a o vizita pe Charlene alături de copii. Pe această cale, prințul și-a dorit să pună capăt și zvonurilor din presă potrivit cărora problemele de căsnicie, și nu neapărat problemele medicale, i-au ținut departe unii de ceilalți.

Prințesa Charlene (43 de ani) a rămas în Africa de Sud încă de la jumătatea lunii mai pentru a urma o serie de proceduri medicale de recuperare menite să corecteze o fostă operație ORL și să combată infecția cu care prințesa s-a ales după aceasta. „E pregătită să se întoarcă acasă”, mărturisește Albert.

El precizează și că data exactă la care aceasta va reveni „depinde de verdictul doctorilor”, iar dacă totul merge bine, și-ar putea face bagajele chiar la finalul acestei luni. „Știu că a spus că cel mai probabil la finalul lui octombrie. Dar asta a fost înainte de ultimele consultații. Sunt destul de sigur că putem să mai scurtăm puțin termenul. (…) E pregătită. Chiar glumea că e pregătită să fugă și clandestin pe un vapor doar ca să se întoarcă în Europa.”

Tot Prințul Albert de Monaco adaugă și că starea de sănătate a soției sale s-a îmbunătățit mai ales după cea mai recentă intervenție, o operație lungă de 4 ore, de la jumătatea lunii august. Săptămâna trecută, el și copii au mers să o viziteze pe Charlene în Africa de Sud, acolo unde s-au întâlnit și cu chirurgul pentru „a vedea cum mai stau lucrurile.”

Prințesa Charlene a avut ocazia să petreacă mai mult timp cu gemenii săi în vârstă de 6 ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, pe care nu îi mai văzuse de la începutul lunii iunie. „Desigur că a fost încântată să ne vadă și să stea cu copiii”, confirmă și Albert.

Încă din iulie, surse de la palatul din Monaco susțineau că absența îndelungată a prințesei se datorează unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe proceduri – însă în presă au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora plecarea lui Charlene ar fi fost motivată mai mult de infidelitățile prințului.

În decembrie, Prințul Albert a fost dat în judecată de o femeie din Brazilia care susține că are un copil de 15 ani cu el. De altfel, Charlene a intenționat să renunțe la a se mai mărita cu el chiar înaintea nunții lor ca-n povești care a costat 75 de milioane de dolari, tot pentru că Prințul Albert recunoscuse, forțat de niște procese, că avea copii cu alte femei.

Citește și:
Le-a devansat pe Kate Middleton și pe Meghan Markle. Cine este cea mai stilată membră a unei familii regale?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people