Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson, așa cum nu l-ai mai văzut până acum

Acesta a oferit mâncare nevoiașilor de Ziua Recunoștinței.

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson, așa cum nu l-ai mai văzut până acum

Prince Jackson și-a arătat în acest weekend susținerea pentru cei mai puțini norocoși dintre noi și a oferit de mâncare nevoiașilor. Fiul cel mare al lui Michael Jackson a fost văzut sâmbătă făcând voluntariat la o biserică din Los Angeles, unde a împărțit curcani, plăcinte și alte bucate asociate cu Ziua Recunoștinței.

Prince Jackson, în vârstă de 23 de ani, a fost îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă peste un tricou alb și jeanși largi. Fratele lui Paris Jackson și-a luat și măsuri de precauție împotriva noului coronavirus: mască de protecție și mănuși. În același timp, a încercat să limiteze cât mai mult contactul cu oamenii, punând mâncarea în portbagajul mașinilor care așteptau la coadă.

Pe Instagram Stories, Prince Jackson a postat un video în care a spus că mâncarea a fost oferită cu ajutorul fundației Heal Los Angeles Foundation. Acesta a făcut voluntariat pentru această organizație încă de când era la facultate și s-a parteneriat cu aceștia pentru a strânge fonduri în vederea ajutorării celor săraci. Se pare că Prince Jackson merge pe urmele tătălui său, care s-a ocupat și el de filantropie. Michael Jackson a înființat fundația Heal the World și a făcut donații generoase pentru Elizabeth Taylor AIDS Foundation, Make-a-Wish Foundation și USA for Africa, printre altele.

„Crescând, am văzut impactul pe care tata l-a avut asupra copiilor pe care îi vizita în spitale. Încerca să facă ziua oricui mai bună așa cum putea”, a declarat Prince Jackson acum câteva luni.Fiind o celebritate, avea posibilitatea de a lumina zilele celor mai puțin norocoși, totodată inspirând prin muzica lui. Nu simt că sunt înzestrat sau talentat în felul în care era el, evident. Simt, în schimb, că trebuie și că am o chemare către a continua să transmit mesajul lui plin de iubire și inspirație. Să fiu generos și să ajut. Este o onoare pentru mine să-i duc moștenirea mai departe.”

Citește și:
Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people