PRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată la jumătatea lunii decembrie 2017.

PRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, însă nu au putut rezista ispitei de a împărtăși cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini cu gemenii lor.

Atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat fiecare câte o fotografie cu unul dintre gemeni, ambele vedete folosind aceeasi descriere: „My sunshine” (Soarele meu).

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) onEnrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2016 după ce fosta jucătoare de tenis a adus pe lume gemeni. Cei doi au ales pentru gemenii lor numele de Nicholas si Lucy. Anna a născut într-un spital privat din Miami, Florida, iar cântărețul i-a fost alături.

Faptul că Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți a venit ca o mare surpriză deoarece nimeni nu a dezvăluit presei sau fanilor nimic despre acest fericit eveniment din viața celor doi.

Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul în vârstă de 42 de ani sunt împreună din 2001 și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. De-a lungul anilor au existat și numeroase zvonuri cu privire la faptul că Anna si Enrique s-ar fi căsătorit.

Citește și:
Hugh Grant va deveni tată pentru a cincea oară și vorbește despre viața de familie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people